Κόκκινος: Χάνει πολύ χωρίς τον Χάαλαντ…

Γρηγόρης Κόκκινος27 Νοεμβρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά κι έτσι δεν συνεχίστηκε το καλό σερί την περασμένη εβδομάδα αλλά μας πήγε καλά το champions league. Κανείς δεν περίμενε το 0-5 του ΠΑΣ με τον Άρη και φυσικά προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η νίκη με 2-0 του Ατρόμητου απέναντι στον ΠΑΟΚ , που δεν μας έδωσε το over που περιμέναμε. Θα μου πείτε εδώ έχασε κοτζάμ Μπάγερν την Παρασκευή τι ψάχνεις να βρεις . Προχωράμε με αισιοδοξία ότι αυτή την εβδομάδα θα πάμε καλά.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια προέρχεται από τη νίκη με 0-2 στην έδρα της ουραγού Σαρλενιτάνα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα που παίζει καταπληκτικά το τελευταίο διάστημα είναι η Βερόνα η οποία νίκησε με 2-1 την Έμπολι και δείχνει ότι μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Θα κρατήσω το διπλό.

Η Βόλφσμπουργκ δεν τα κατάφερε έμεινε στο 2-2 την περασμένη αγωνιστική με την Μπίλεφελντ και χάσαμε το διπλό. Η Ντόρτμουντ νίκησε έστω και χωρίς τον Χάαλαντ με 2-1 την Στουτγάρδη. Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων και την απουσία του σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ ο άσσος θα είναι η επιλογή μου.

Η Φράιμπουργκ έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά όταν δεν πετυχαίνεις γκολ τότε την πληρώνεις όπως στο παιχνίδι με την Φρανκφούρτη που έχασε με 0-2. Η Μπόχουμ ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι με την Λεβερκούζεν αλλά γκολ δεν κατάφερε να βάλει με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0. Αν δεν «ξεφούσκωσε» η Φράιμπουργκ είναι διπλό.

Η Γιουβέντους νίκησε με 0-2 την Λάτσιο και δείχνει και πάλι βελτιωμένη να κοιτάει προς τα επάνω. Υποδέχεται την Αταλάντα που συνέτριψε με 5-2 την Σπέτσια και δείχνει ότι παρά το μικρό ρόστερ που διαθέτει ο Γκασπερίνι καταφέρνει να έχει την ομάδα ψηλά. Θα ποντάρω στην μεγάλη κυρία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το μεγάλο μπαμ την περασμένη αγωνιστική αφού νίκησε με 0-5 τον Άρη στο Βικελίδης. Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι ας φωνάζει σωστά κατά την γνώμη μου για ένα πέναλτι ου δεν της δόθηκε. Πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι που θα έχει γκολ.

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Θέλτα αλλά το τελικό 1-1 μάλλον κρίνετε δίκαιο αφού ο αγώνας ήταν μοιρασμένος. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 την Εσπανιόλ και με τον ερχομό του Τσάβι στον πάγκο δείχνει ότι το μέλλον μπορεί να είναι καλύτερο. Δεν ξέρω πόσο αφού τώρα πιστεύω ότι θα χάσει

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με 2-3 και απέκτησε αέρα έξι βαθμών από τον δεύτερο. Ο Βόλος δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν αγνώριστος θα έλεγα και έχασε δίκαια με 0-2( και λίγα ήταν). Πιστεύω ότι είναι παιχνίδι που μπορούν να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Μπέρνλι παλεύει τα παιχνίδια αλλά έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και στον τελευταίο της αγώνα ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Κρύσταλ Πάλας. Η Τότεναμ νίκησε με ανατροπή την Λιντς και μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει αρκετά βελτιωμένη. Στα δυο φράγκα το διπλό δεν είναι ευκαιρία αλλά με καλύπτει.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-3 την Λαμία και μάλιστα με ανατροπή πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν αυτά που δε χάνονται στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι στην αναμέτρηση θα δούμε αρκετά γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εύκολα με 1-4 την Γρανάδα και είναι στην κορυφή έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Η Σεβίλλη έμεινε στο 2-2 με την Αλαβές ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πιστεύω ότι η Σεβίλλη είναι ικανή να κάνει την ζημιά στην Ρεάλ και θα ρισκάρω στο διπλό.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΜΠΟΧΟΥΜ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ 2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ G/G

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ OVER

Μονό αποδεκτό

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.