Champions League: Τα φώτα στο Λονδίνο - Ματς πρόκρισης για Μπαρτσελόνα!

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2021

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση και στην Ευρώπη, με πολύ κρίσιμα παιχνίδια για το μέλλον των ομάδων στο Champions League.

Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής ανοίγει με την επανάληψη του περσινού τελικού του Europa League, με Βιγιαρέαλ και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την δεύτερη θέση του ομίλου, ενώ την ίδια ώρα, η Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή και πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου (19:55).

Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 22:00, με το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Γιουβέντους να ξεχωρίζει. Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο θα αναμετρηθούν με στόχο την πρώτη θέση του ομίλου. 

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και στην Βαρκελώνη, καθώς η Μπαρτσελόνα με τον νέο της προπονητή, Τσάβι, θα δώσει ματς ζωής και θανάτου κόντρα στην Μπενφικά για μια πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στον προτελευταίο όμιλο που γίνεται πραγματικά χαμός για τις δύο πρώτες θέσεις, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, θα υποδεχτεί την...ισόβια πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, ενώ για τον ίδιο όμιλο, η πρωτοπόρος του ισπανικού Πρωταθλήματος, Σεβίλλη, θα δοκιμαστεί κόντρα στην Βόλφσμπουργκ. Το τοπίο στον όμιλο δεν έχει ξεκαθαρίσει, καθώς και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση.

Δύσκολη αποστολή έχει και η Αταλάντα, αφού θα φιλοξενηθεί από τη φιλόδοξη Γιούνγκ Μπόις, με τους Ελβετούς να έχουν αποδείξει ότι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα ειδικά εντός έδρας. Να υπενθυμίσουμε, ότι η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ) είχε ηττηθεί με ανατροπή (2-1) από την Γιούνγκ Μπόις.

Η Μάλμε του Αντόνιο Τσόλακ, θα υποδεχτεί για τελευταία φορά εντός έδρας, την Ζενίτ, σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες της σουηδικής ομάδας για να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου, η οποία οδηγεί στο Europa League. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μάλμε και η Δυναμό Κιέβου είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουν σκοράρει ακόμη στο Champions League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.