Τρένο δίχως φρένα η Άρσεναλ στη League Phase του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαντουέκε, ο οποίος σκόραρε δις (25΄, 47΄) πέρασε «άερας» από το Βέλγιο, νικώντας με 3-0 την Κλαμπ Μπριζ του Χρήστου Τζόλη. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετά το διπλό είναι η μοναδική ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που μετράει το απόλυτο των νικών μετά από έξι αγωνιστικές στον θεσμό.
Λίγες μέρες μετά το κάζο από τη Θέλτα (0-2) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ δεν σήκωσε κεφάλι, καθώς υπέστη μία οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (1-2) και πλέον το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο είναι πιο αβέβαιο από ποτέ στη Μαδρίτη.
Η Πάφος άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στη Γιουβέντους, καθώς στο δεύτερο μέρος οι Ιταλοί αύξησαν την πίεσή τους και έφτασαν στη νίκη με 2-0.
Ματσάρα στην «Μπάι Αρένα», με τις Λεβερκούζεν και Νιούκαστλ να έρχονται ισόπαλες 2-2, ενώ η Ντόρτμουντ κόλλησε στο 2-2 με την Μπόντο Γκλιμτ στο «Βεστφάλεν».
Σε τροχιά πρόκρισης πρόκρισης μπήκε η Μπενφίκα μετά το 2-0 επί της Νάπολι, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν έμενε στο 0-0 με την Μπιλμπάο στην Ισπανία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Τρίτη 9/12
Καιράτ - Ολυμπιακός 0-1
Μπάγερν Μονάχου - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3-1
Μονακό - Γαλατάσαραϊ 1-0
Αταλάντα - Τσέλσι 2-1
Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1
Ίντερ - Λίβερπουλ 0-1
Αϊντχόφεν - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-3
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Μαρσέιγ 2-3
Τότεναμ - Σλάβια Πράγας 3-0
Τετάρτη 10/12
Καραμπάχ - Άγιαξ 2-4
Βιγιαρεάλ - Κοπεγχάγη 2-3
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Παρί Σεν Ζερμέν 0-0
Λεβερκούζεν - Νιούκαστλ 2-2
Μπενφίκα - Νάπολι 2-0
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπόντο Γκλιμτ 2-2
Κλαμπ Μπριζ - Άρσεναλ 0-3
Γιουβέντους - Πάφος 2-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι 1-2
Πηγή φωτογραφίας: www.dailymail.co.uk
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube