Champions League: Σφραγίζονται τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Το Champions League επιστρέφει και απόψε σε Μόναχο και Σαν Σεμπαστιάν θα μάθουμε ποιες θα είναι οι πρώτες δύο ομάδες που θα περάσουν στα προημιτελικά. 

Μπάγερν Μονάχου - Λάτσιο και Ρεάλ Σοσιεδάδ - Παρί Σεν Ζερμέν είναι τα ζευγάρια που μπαίνουν ξανά στην... αρένα, με τα πρώτα ραντεβού να έχουν σμιλεύσει τις δυναμικές ενόψει των ρεβάνς.

Ξεκινάμε με το ματς στην Γερμανία όπου οι Βαυαροί υποδέχονται τους Λατσιάλι και φυσικά είναι με την... πλάτη στον τοίχο σε μια σεζόν που πάει από το κακό στο χειρότερο για τον προπονητή της ομάδας Τόμας Τούχελ αλλά και τους παίκτες του. Ο Γερμανός τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν, όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο σύλλογος, αλλά η πίεση είναι ακόμη πιο μεγάλη και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Τούχελ σε περίπτωση αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ απόψε θα απολυθεί τελικά άμεσα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι νίκησε με 1-0 στο παιχνίδι της Ρώμης με γκολ πέναλτι του Τσίρο Ιμόμπιλε και η Μπάγερν στα τελευταία πέντε παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετρά μόλις μια νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της σημερινής ημέρας στην Ισπανία η Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Παρί Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην 7η θέση της LA LIGA θέλουν να ανατρέψουν το 2-0 της ήττας τους στο πρώτο αγώνα ενώ οι Παριζιάνοι οι οποίοι είναι πρώτοι στο δικό τους πάνε στη χώρα των Βάσκων για να υπερασπιστούν τη νίκη που έκαναν στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι. Ο Λουίς Ενρίκε έχει το προβάδισμα στα χέρια του και την θέληση να πειραματιστεί χωρίς το «βαρύ χαρτί» στην επίθεση, αν και οι δυναμικές του Champions League ενδεχομένως να τον αναγκάσουν να χαλαρώσει μερικώς τη στάση του.

Από την πλευρά τους οι Βάσκοι ποντάρουν στη δυνατή τους έδρα στο Σαν Σεμπαστιάν και στη θέληση των παικτών τους να προκαλέσουν κρότο στη διοργάνωση. Παραμένουν ωστόσο το αουτσάιντερ του ζευγαριού και με τις απουσίες των Οντριοθόλα, Μουνιόθ και Μπαρενετσέα να τους βαραίνουν ακόμα περισσότερο, η αποστολή τους συγκεντρώνει περιορισμένες πιθανότητες.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 22:00 και θα μεταδοθούν από την Cosmote TV. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.