Champions League: Ολοκληρώνεται το «παζλ» της οκτάδας

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Δύο αγώνες συμπεριλαμβάνει το σημερινό μενού (16/3) στο Champions League, οι οποίοι θα κρίνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη φάση των "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γιουβέντους, Βιγιαρεάλ, Τσέλσι και Λιλ ρίχνονται στη «μάχη» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 22:00.

Όλα ρευστά στο Τορίνο

Το 1-1 του πρώτου αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Γιουβέντους, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις μια θέση στους "8".

Η Βέκια Σινιόρα βασίζει πολλά, επάνω στο «κανόνι» της, τον Ντούσαν Βλάοβιτς, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του τέρματός της στην Ισπανία. Στον αντίποδα, το «κίτρινο υποβρύχιο» προέρχεται από μια εντός έδρας νίκη (1-0) επί της Θέλτα, αντιμετωπίζοντας ωστόσο αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Προβάδισμα για Τσέλσι

Στο έτερο ζευγάρι της βραδιάς, η Τσέλσι με το 2-0 του πρώτου αγώνα απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο καλείται να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από τον σύλλογο, με αφορμή την αποχώρηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Από την άλλη, η Λιλ δεν έχει να χάσει κάτι και θα τα παίξει... όλα για όλα προκειμένου να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στην έδρα της.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.