Champions League: Καμία νίκη, τρεις «σκληρές» ήττες και τώρα «τρέχουν» οι Άγγλοι

Metrosport Team12 Μαρτίου 2026

Η Αγγλία τα πήγε περίφημα με τους έξι εκπροσώπους της στη League Phase του Champions League ωστόσο τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Είναι ένα βήμα από τα προημιτελικά αλλά καμία δεν έχει αποκτήσει πλεονέκτημα για τους επαναληπτικούς αγώνες της ερχόμενης εβδομάδας

Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Τότεναμ ηττήθηκαν με διαφορά τριών τερμάτων και θα επίδιωξουν στις έδρες τους τις μεγάλες ανατροπές. Η Λίβερπουλ έχασε κι αυτή αλλά είναι σε καλύτερη μοίρα καθώς χρειάζεται να νικήσει με δύο γκολ διαφορά τη Γαλατάσαραϊ για να γυρίσει την κατάσταση. Από εκεί και πέρα όλα «ανοιχτά» για Άρσεναλ και Νιουκάστλ μετά τις ισοπαλίες 1-1 κόντρα σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Ο τελικός απολογισμός ήταν καμία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τις τρεις να είναι «βαριές» (16 γκολ κατά και μόλις 6 υπέρ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.