Champions League: «Η Μαδρίτη δεν πεθαίνει ποτέ»-Τι λένε τα διεθνή πρωτοσέλιδα

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μάντσεστερ επί της Σίτι στο Champions League και η αντίστοιχη της Μπάγερν επί της Άρσεναλ στο Μόναχο απασχόλησε τα διεθνή αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«Η Μαδρίτη δεν πεθαίνει» και «Να ζήσει ο Βασιλιάς» αναφέρουν πανηγυρικά οι Ισπανικές εφημερίδες που πρόσκεινται στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι, αντέχοντας στην πίεσή της και παίρνοντας το εισιτήριο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποθεώνεται από τον Ισπανικό Τύπο, που στα πρωτοσέλιδά του υπογραμμίζει τη δυναμική των Μερένχες στην Ευρώπη.

Η Marca σημειώνει στο πρωτοσέλιδό της: «Να ζήσει ο Βασιλιάς» επισημαίνοντας: «Η Ρεάλ Μαδρίτης φτάνει στα ημιτελικά με επικό τρόπο».

Από πλευράς της η AS μεταφέρει στον βασικό της τίτλο: «Η Μαδρίτη δεν πεθαίνει ποτέ», περιγράφοντας τον τρόπο πρόκρισης της Ρεάλ.

Στο πρωτοσέλιδό της η SPORT αναφέρει: «Απίστευτο!» και εξηγεί: «Η Μαδρίτη απέκλεισε τη Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι και πήγε στα ημιτελικά μετά από έναν αγώνα στον οποίο αμύνονταν μόνο» ενώ κάνει λόγο για τις 34 ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες του Γκουαρδιόλα, αλλά… σκόνταψαν πάνω στον Λούνιν και την άμυνα της Ρεάλ.

Η Mundo Deportivo σχολείται στο πρωτοσέλιδό της με την επόμενη μέρα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τονίζοντας: «Τσάβι ή Μαρκές;» και εξηγώντας: «Μετά το Clasico θα πρέπει να αποφασίσει την επιλογή εάν ο Τσάβι δεν συνεχίσει».

Στην αναφορά για τη Ρεάλ αναφέρει πως «η Σίτι κυριάρχησε συντριπτικά, αλλά οι λευκοί άντεξαν και θα αντιμετωπίσουν τη Μπάγερν».

Στα βρετανικά tabloid επικρατεί… θλίψη και απογοήτευση.

Η Daily Express σημείωσε: «Η Σίτι πλήρωσε τα πέναλτι. Η κάτοχος του τίτλου έμεινε εκτός ονείρου ακόμη ενός Treble χάνοντας στα πέναλτι».

Η Daily Star αναφέρει για την Άρσεναλ πως «ο Κίμιχ σκότωσε τους Κανονιέρηδες» και κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της Ρεάλ, ανέφερε για τη Σίτι: «Αληθινός πόνος».

Από πλευράς της η Mirror κάνει λόγο για «Απόλυτη μιζέρια», τονίζοντας πως και οι δύο αγγλικές ομάδες, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Η Sun Sport κάνει λόγο για… δράμα, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του Αρτέτα απέτυχαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.