Champions League: «Χορταστικό» θέαμα και… βροχή με 42 γκολ!

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος27 Νοεμβρίου 2025

Μια από τις πιο παραγωγικές βραδιές του Champions League ήταν η χθεσινή (26/11), με το δεύτερο μέρος της 5ης αγωνιστικής της League Phase. Στο «χορταστικό» θέαμα έπεσε… βροχή με 42 γκολ!

Συνολικά 42 γκολ σημειώθηκαν στα χθεσινά (26/11) παιχνίδια του δεύτερου μέρους της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Στην πιο παραγωγική βραδιά όλων ως τώρα στον θεσμό, στο πρώτο μέρος της 3ης αγωνιστικής, είχαν σημειωθεί 43 γκολ.

Από τα 42 γκολ που σημειώθηκαν χθες, τα περισσότερα (8) πέτυχαν στο μεταξύ τους 5-3 Παρί Σεν Ζερμέν και Τότεναμ, στη σπουδαία ανατροπή των Πρωταθλητών Ευρώπης και ακολούθησε η νίκη 4-3 της Ρεάλ Μαδρίτης στον Πειραιά επί του Ολυμπιακού.

Πέντε γκολ πέτυχαν Λίβερπουλ και Αϊντχόφεν στη βαριά ήττα των Reds, όπως και Κοπεγχάγη-Καϊρατ Αλμάτι (3-2). Στη μεγάλη μάχη Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου όπου οι Κανονιέρηδες συνέχισαν το απόλυτο (5 στα 5) επικράτησαν με 3-1, ενώ τέσσερα γκολ σημειώθηκαν και στην ισοπαλία 2-2 στην Κύπρο ανάμεσα σε Πάφο και Μονακό. Από τρία γκολ είχαν οι αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ (2-1), Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Αταλάντα (0-3) και Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Κλαμπ Μπριζ (3-0).

Τα αποτελέσματα της χθεσινής (26/11) βραδιάς:

  • Παρί Σεν Ζερμέν-Τότεναμ 5-3
  • Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 3-4
  • Λίβερπουλ-Αϊντχόφεν 1-4
  • Κοπεγχάγη-Καϊράτ 3-2
  • Άρσεναλ-Μπάγερν 3-1
  • Πάφος-Μονακό 2-2
  • Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ 2-1
  • Άιντραχτ-Αταλάντα 0-3
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Κλαμπ Μπριζ 3-0

Απολαύστε όλα τα γκολ...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.