Championatos ΠΑΟΚ και «τουρκοφάγος»

Γιώργος Καστάνης26 Αυγούστου 2020

Υπερήφανους όλους τους Ελληνες έκανε ο Δικέφαλος με την περήφανη νίκη του επί της Μπεσίκτας και την μάγκικη πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Championatos συνεχίζει ο Δικέφαλος και «τουρκοφάγος» καθώς όποτε βρίσκει στον δρόμο του, ομάδα από την γειτονική χώρα, την στέλνει στο καναβάτσο.

Και η πρόκριση αυτή, ήρθε φαρδιά – πλατιά με την υπογραφή δύο Ελλήνων παικτών. Του νεαρού Τζόλη που έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ που σκοράρει και φυσικά με την σφραγίδα του αρχηγού του, του Δημήτρη Πέλκα.

Πανάξια είναι ο Δικέφαλος στην επόμενη φάση, θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του για να συνεχίσει, ενώ μίνιμουμ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του, στους ομίλους του Europa League, ακόμη κι αν (ω μη γένοιτο) δεν μπορέσει να προχωρήσει. Προσθέτει στάνταρ έσοδα στα ταμεία του, που αγγίζουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, εξασφαλίσει την ημεμία του, για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα και προετοιμάζεται με καλύτερες προϋποθέσεις για την συνέχεια. Κερδίζει τους νεαρούς, Τζόλη, Μιχαηλίδη και στο μέλλον τους Τσιγγάρα, Κούτσια και όλα τα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους.

Αυτός ο ΠΑΟΚ, έδειξε στο πρώτο – κομβικό – επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν, πως έχει παρών και μέλλον. Μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα και τώρα πλέον ανοίγει ο δρόμος για τις διορθωτικές κινήσεις που είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Φερέιρα πιστώνεται τις επιλογές του στην ενδεκάδα, το γεγονός ότι ορθά χρησιμοποίησε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, δικαιώνεται για το σύστημα που επέλεξε και βαδίζει πλέον σε σίγουρα μονοπάτια.

Ο ΠΑΟΚ τώρα άρχισε και είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει πολλά περισσότερα αυτή την σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.