Χαμός στο φινάλε του Μεστάγια, ο Μανθάνο σφύριξε τη λήξη όταν ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε!

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαρτίου 2024

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη απόψε το βράδυ στο ''Μεστάγια''. Η Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε με τον Μπέλινγκχαμ στο 99΄, αλλά ο Μανθάνο σφύριξε τη λήξη του αγώνα ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα και ακολούθησε ο κακός χαμός, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Άγγλος μέσος της Βασίλισσας.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί στην αναμέτρηση η Βαλένθια, καθώς προηγήθηκε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ντούρο (27΄) και Γιαρεμτσούκ (30΄). 

Πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, η Ρεάλ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν μετά από εξαιρετικό γύρισμα του Καρβαχάλ, ο Βινίσιους έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο 53ο λεπτό το σουτ του Βινίσιους από πλάγια αριστερά έφυγε ελάχιστα έξω ενώ στο αμεσως επομενο λεπτο ο Μαμαρντασβίλι είπε όχι σε πλασέ του Μπέλινγκχαμ.

Στο 76ο λεπτό η Ρεάλ έκρυψε την μπάλα, ο Μπραΐμ εκανε τη σεντρα από τα δεξιά και ο Βινίσιους με κεφαλιά έκανε το 2-2. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος κατά τους πανηγυρισμούς του έκλεισε τα αυτιά του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στους φίλους των γηπεδούχων για την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Το φινάλε ήταν άκρως επεισοδιακό με τον Χιλ Μανθάνο να κάνει το σφύριγμα της χρονιάς! Πιο συγκεκριμένα, στο 99ο λεπτό, ο Ντίαθ σέντραρε από δεξιά και ο Μπέλινγκχαμ σκόραρε με κεφαλιά, αλλά ο Μανθάνο σφύριξε τη λήξη ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Οι συνθέσεις:

Βαλένθια (Ρουμπέν Μπαράχα): Μαμαρντασβίλι - Φουλκιέ, Μοσκέρα, Ντιακαμπί (89’ λ. τρ. Όζκατσαρ), Γκαγιά - Φραν Πέρεθ (73’ Πίτερ Γκονθάλεθ), Πεπέλου, Χάβι Γκέρα (73’ Αμαλά), Κανός (57’ Γκιγιαμόν) - Γιάρεμτσουκ (57’ Ντιέγκο Λόπεθ), Ούγκο Ντούρο. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν - Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Τσουαμενί, Μεντί (73’ Φραν Γκαρθία) - Κρόος (63’ Μόντριτς), Καμαβινγκά (73’ Χοσέλου), Βαλβέρδε (86’ Νάτσο) - Μπέλινγκχαμ - Ροντρίγκο (63’ Μπραΐμ Ντίαθ), Βινίσιους Ζούνιορ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν:

Παρασκευή 1/3 

Θέλτα-Αλμερία 1-0

Σάββατο 2/3 

Σεβίλλη-Σοσιεδάδ 3-2 

Ράγιο Βαγεκάνο-Κάντιθ 1-1   

Χετάφε-Λας Πάλμας 3-3

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2 

Κυριακή 3/3 

Βιγιαρεάλ-Γρανάδα 15:00 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπέτις 17:15 

Μαγιόρκα-Χιρόνα 19:00 

Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 22:00 

Δευτέρα 4/3 

Οσασούνα-Αλαβές 22:00

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.