Χαμός στην Ολλανδία: Ακυρώθηκε γκολ του Αγιαξ με χαλασμένο VAR

Metrosport Team02 Απριλίου 2023

Ενα ακυρωθέν γκολ του Αγιαξ εναντίον της Γκόου Αχέντ Ιγκλς  έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση στην Ολλανδία, καθώς σύμφωνα με τον σχολιαστή του «ESPN», οι ιθύνοντες του VAR δεν μπορούσαν να χαράξουν τις γραμμές του οφσάιντ με τις διαθέσιμες γωνίες της κάμερας .

 Το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ (0-0) και  ο «Αίαντας» έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, όμως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς είδε να μην ακολουθείται η ορθή διαδικασία κατά την ακύρωση του γκολ που θα του έδινε προβάδισμα.

Η φάση έλαβε χώρα στο 32', όταν ο Μπεργκχάους σέντραρε από αριστερά, με τον Κούντους να πετάγεται και να σκοράρει με το κεφάλι. Τότε ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, με τον διαιτητή να μην μετρά το γκολ. Και τα... περίεργα αρχίζουν εδώ, καθώς σύμφωνα με τον σχολιαστή του «ESPN», οι ιθύνοντες του VAR δεν μπορούσαν να χαράξουν τις γραμμές του οφσάιντ με τις διαθέσιμες γωνίες της κάμερας. Ως εκ τούτου, η απόφαση που πήρε ο ρέφερι παρέμεινε ως ίσχυε, σε μια φάση όπου ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έφυγε -τουλάχιστον- από οριακή θέση.

Δείτε τη φάση:

Kudus disallowed goal vs Go Ahead Eagles due to offside - VAR wasn't able to determine whether he was or wasn't offside
by u/Ballkenende in soccer

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.