Χαμός στην ΕΠΣ Φθιώτιδας, παρουσία ανθρώπων περιβάλλοντος ΑΕΚ!

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2020

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε έκτακτη Γ.Σ. της τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης στην Λαμία, παρουσία του επί σειρά ετών δικηγόρου της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου και του στενού φίλου του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε δει πολλά, αλλά αυτό που συνέβη απόψε στην Λαμία, στην διάρκεια της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Φθιώτιδας, μάλλον ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Επτά σωματεία έκαναν μομφή εναντίον του νυν προέδρου Κώστα Σακελλάρη, έχοντας τη νομική υποστήριξη του Χάρη Γρηγορίου, επί σειρά ετών νομικού συμβούλου της ΑΕΚ και έχοντας στο πλευρό του και τον πολύ γνωστό σε όλους από την στενή σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο.

Ο τελευταίος έκανε φραστική επίθεση με βαριές εκφράσεις σε βάρος του κ. Σακελλάρη, ο οποίος στο φινάλε της επεισοδιακής συνεδρίασης τον κατήγγειλε για απειλές σε βάρος του, παρουσία του παιδιού του στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Σακελλάρης έκανε λόγο για μομφή 35 σωματείων σε βάρος των 7 μελών του δ.σ. που μέμφονται τον ίδιο και μίλησε για πραξικόπημα, βλέποντας τον Μιχάλη Κορδολέμη να κάνει δηλώσεις ως πρόεδρος με τις ψήφους των 7!

Η ένταση προκάλεσε παρέμβαση της Αστυνομίας στην διάρκεια της Συνέλευσης, ενώ στο τέλος υπήρξαν και μηνύσεις που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Δείτε το βίντεο της Συνέλευσης (στο 10.57 η παρέμβαση Γρηγορίου και στο 33.00 η φραστική επίθεση του Γιάννη Παπαδόπουλου στον Κώστα Σακελλάρη)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.