«Πυρά» στον Κριστιάνο: Έπιασε τα γεννητικά του όργανα και οι Σαουδάραβες ζητούν την απέλασή του

Metrosport Team20 Απριλίου 2023

Χαμό προκάλεσε στη Σαουδική Αραβία η προκλητική χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρνοντας ακόμη και αιτήματα για απέλαση απο τη χώρα!  

To τελευταίο διάστημα, ο Πορτογάλος σταρ έχει αρκετά νεύρα, όπως φαίνεται από τη συμπεριφορά του κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, που δεν έχουν πάντα αίσιο αποτέλεσμα για την Αλ Νασρ. 

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την Αλ Χιλάλ, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον Ρονάλντο, ο οποίος αντέδρασε προς μερίδα φιλάθλων που φωνάζαν ρυθμικά από τις εξέδρες το όνομα του Λιονέλ Μέσι.

Ο Κριστιάνο έπιασε τα γεννητικά του όργανα, θέλοντας μάλλον να δείξει προς τους οπαδούς ότι τους περιφρονεί, μια χειρονομία που έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις.

Σε σημείο, μάλιστα, να υπάρχει και αίτημα για απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία καθώς διέπραξε έγκλημα δημόσιας απρέπειας! «Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», είπε σχετικά δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.