Χαμόγελα για τον Ινγκασον

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Ειχε και ένα μεγάλο κέρδος για τον ΠΑΟΚ συνολικά η χθεσινή ήττα της ομάδας β΄. Σχεδόν επτά μήνες από την τελευταία φορά που έπαιξε με την πρώτη ομάδα, ο Ινγκι Ινγκασον συμμετείχε σε επίσημο αγώνα. 

Ο Ισλανδός που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν και ακολούθησε μία πολύμηνη θεραπεία, αρχικά στην Ρώμη, στην συνέχεια στην Ισλανδία και μετά στην Ολλανδία και την Ελλάδα, αγωνίστηκε βασικός, στο κέντρο άμυνας.

 Στα 67 λεπτά που αγωνίστηκε τα πήγε πολύ καλά και, το κυριότερο, έδειξε να πατάει γερά στα πόδια του. Πήρε αρκετές κεφαλιές, κέρδισε μονομαχίες, καθοδήγησε τους συμπαίκτες του (δεν ήταν τυχαίο ότι με την αποχώρησή του η άμυνα του ΠΑΟΚ έβγαλε ανασφάλεια) και έστειλε μήνυμα ότι δεν αργεί η μέρα που θα φορέσει και πάλι την φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Ο ίδιος έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας μετά το τέλος του ματς ότι αισθάνεται καλά, χρειαζόταν λίγο χρόνο να φύγει η… σκουριά από πάνω του και ότι είναι διψασμένος να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να επιστρέψει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.