Χαμένοι Βόλος και Λαμία (1-1) για διαφορετικούς λόγους

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2021

Βόλος και Λαμία έμειναν ισόπαλοι 1-1, όμως για τους λόγους τους δικαιούνται να αισθάνονται χαμένοι από το αποτέλεσμα. Η Λαμία ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και έχασε πολλές ευκαιρίες να προηγηθεί σε χαμένο τετ α τετ του Ντέλετιτς (14’), στο δοκάρι του Αραμπούλι (21’) και το άστοχο σουτ του τελευταίου στο 33’ από καλή θέση. Στο δεύτερο μέρος το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε μέσα σε δύο λεπτά!
Ο Βόλος προηγήθηκε με πλασέ του Δουβίκα στην κίνηση από κόρνερ του Ρενάτο Σάντος στο 51’ (1-0), όμως αμέσως η Λαμία είχε την «απάντηση» με τη σέντρα, καθώς ο Αραμπούλι τροφοδότησε τον Ντέλετιτς, ο οποίος με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές στο 68’ λόγω αποβολής του Ντέλετσιτς, όμως ο Βόλος δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα, με τη Λαμία να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. 

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο (34' Νίνης), Ριένστρα, Μπαρτόλο, Περέα (46' Ντεντάκης), Μπαριέντος (84' Κρητικός), Σάντος, Δουβίκας.

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ανχελ Μαρτίνες, Τζανδάρης (66' Μπιάρνασον), Μπεχαράνο, Τιρόνε (46' Καραμάνος), Ντέλετιτς, Ρόμανιτς (90' Προβυδάκης), Αραμπούλι (65' Μπα).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.