«Το ζήτημα είναι η επόμενη χρονιά για ΠΑΟΚ και Άρη, όχι ότι σώθηκαν»

Metrosport Team06 Μαΐου 2020

Ανήσυχος όχι μόνο για το μπάσκετ αλλά και για την κατάσταση της οικονομίας μετά τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ο Γιώργος Χαλβατζάκης. Ο πρώην πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι η διακοπή μπορεί να «έσωσε» ΠΑΟΚ και Άρη αλλά το θέμα είναι πως θα εμφανιστούν την επόμενη χρονιά. Επιπλέον, τόνισε ότι η οικονομία θα κρίνει το μέλλον των ομάδων ενώ θεώρησε ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δοθεί η ευκαιρία και στα ταλέντα της χώρας. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ΠΑΟΚ και Άρης σώθηκαν από τον ιό: «Δεν είμαι αυτής της άποψης. Λόγω του κορωνοϊού διεκόπη ορθά το πρωτάθλημα, το πρόβλημα είναι τεράστιο όμως εδώ και καιρό. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν του χρόνου όχι ότι σώθηκαν φέτος. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο μεγάλο. Το επαγγελματικό μπάσκετ έχει άμεση σχέση με την οικονομία. Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Πώς θα είναι οι ομάδες; Πώς θα γίνει το πρωτάθλημα. Εγώ αισθάνομαι τυχερός που δεν βρίσκομαι στη θέση που ήμουν παλαιότερα».

Για το τι φοβάται περισσότερο για την επόμενη ημέρα: «Φοβάμαι περισσότερο την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα οικονομικά.Είναι μια ευκαιρία οι παράγοντες και να εστιάσουν στο ελληνικό στοιχείο. Να σταματήσουν να παίρνουν τις φουρνιές των ξένων, να δουλέψουν στα ταλέντα της χώρας και να δούμε νέους παίκτες. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομία». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.