Χαλκιδική: Στα ύψη η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μάρτιν

Metrosport Team15 Ιουλίου 2022

Συνεχίζονται για έβδομη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μάρτιν, που αγνοείται από το Σάββατο 9 Ιουλίου, οπότε παρασύρθηκε από τα θαλάσσια ρεύματα στην παραλία Μύτη, στο Ποσείδι Χαλκιδικής.

Στο έργο των διασωστών εθελοντών του ΟΦΚΑΘ, βοηθούν η μητέρα και ο αδελφός του. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, σε λίγες ώρες αναμένεται να φτάσει στο σημείο των ερευνών και ο 30χρονος Ιβάν που διασώθηκε την περασμένη Κυριακή, ύστερα από 21 ώρες που έδινε μάχη με τα κύματα για να επιβιώσει, μέχρι τελικά να εντοπιστεί και να μεταφερθεί με ασφάλεια στην στεριά.

«Να μην σταματήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του αδελφού μου»

«Δεν θέλω να σταματήσουν οι έρευνες. Επιβάλλεται να βρω άμεσα τον αδελφό μου. Όσο αντέχουν οι δυνάμεις των εθελοντών και κυρίως του ΟΦΚΑΘ θα παρακαλούσα να συνεχίσουν τις προσπάθειες. Κάνουν ότι καλύτερο μπορούν», ανέφερε ο αδελφός του Μάρτιν, ελπίζοντας το συντομότερο δυνατόν να υπάρξουν νέα για τον 31χρονο που συνεχίζει να αγνοείται.

Στο μεταξύ, οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος σταμάτησαν επίσημα από σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο, έχει δοθεί οδηγία σε πλοία που πλέουν στην ευρύτερη περιοχή να ειδοποιήσουν τις λιμενικές αρχές αν εντοπίσουν κάτι σχετικό με τον 31χρονο αγνοούμενο. Στην περιοχή θα συνεχίσουν τις έρευνες οι ομάδες εθελοντών, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του Μάρτιν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.