Χαλκιδική: Εξαφανισμένος ο ξενοδόχος που κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές ζευγαριών-«Λουκέτο» στο κατάλυμα

Metrosport Team05 Οκτωβρίου 2022

Άφαντος είναι ο ξενοδόχος για τον οποίο έγινε καταγγελία ότι κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές ζευγαριών, έχοντας τοποθετήσει κάμερες στα δωμάτια του καταλύματος του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 29 Σεπτεμβρίου όταν ζευγάρι που διέμενε στο τουριστικό κατάλυμα στην Άφυτο Χαλκιδικής ανακάλυψε την κρυφή κάμερα η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου. Τη συσκευή την ανακάλυψε τυχαία ένας 26χρονος όταν πήγε να φορτίσει το κινητό του στην πρίζα του δωματίου.

Στην επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη, στις 30 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι κατήγγειλε το περιστατικό, υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ προσκόμισαν και τη συγκεκριμένη συσκευή καταγραφής ήχου και εικόνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 10 ζευγάρια ακόμη, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Ξήλωσε τις πινακίδες, έφυγε από το χωριό

Μετά από τη μήνυση του ζευγαριού, ο ξενοδόχος ξήλωσε όλες τις πινακίδες με την επωνυμία της επιχείρησής του στα καταλύματα. Επίσης, μαρτυρίες αναφέρουν ότι από τότε που έγινε το περιστατικό δεν έχει εμφανιστεί στο χωρίο.

Εκτός αυτού, μόλις γνωστό το περιστατικό, οι εργαζόμενοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους και πλέον περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας από την Αστυνομία.

Τι λέει ο ξενοδόχος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο επιχειρηματίας φέρεται να μην αρνήθηκε την ύπαρξη της κάμερας. Υποστήριξε πως τοποθέτησε την κάμερα όχι για να βλέπει τις προσωπικές στιγμές των ζευγαριών αλλά για να αντιλαμβάνεται αν σημειώνονται κλοπές στην επιχείρησή του.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες. Εμένα το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ξέρω τι γίνεται στην επιχείρησή μου. Δεν ήθελα να καταγράψω τις προσωπικές στιγμές κανενός. Είμαι χρόνια επιχειρηματίας και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι σε βάρος μου» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.