Χαλκιδική: Έκαναν αγορές με κάρτες που έκλεψαν από αυτοκίνητο

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Μέχρι ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου να αντιληφθεί ότι άγνωστοι παραβίασαν το αυτοκίνητο του, που είχε σταθμευμένο σε περιοχή της Χαλκιδική, και του έκλεψαν από μέσα 110 ευρώ, προσωπικά αντικείμενα και τραπεζικές κάρτες, οι δράστες είχαν προλάβει να κάνουν με αυτές αγορές αξίας 140 ευρώ από ένα κατάστημα!

Η κλοπή είχε γίνει στις 26 Ιουνίου και εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου, οι οποίοι ταυτοποίησαν μια Ελληνίδα και προσπαθούν να εξακριβώσουν τα στοιχεία δυο συνεργών της. Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και η προανάκριση συνεχίζεται.

Βρήκε ξεχασμένη κάρτα στο ΑΤΜ και πήγε για ψώνια

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα αξίας 146 ευρώ ψώνια που έκανε, ο πονηρός ο οποίος βρήκε στην σχισμή ενός ΑΤΜ στην Πέλλα την τραπεζική κάρτα που ξέχασε ένας ηλικιωμένος και έσπευσε να την χρησιμοποιήσει! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναγνώρισαν από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του ΑΤΜ και τον εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής σε άλλη περιοχή της πόλης, όπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Σιδηροκάστρου δυο από τους τρεις δράστες που είχαν τρυπώσει το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στον χώρο ενός γραφείου σε περιοχή των Σερρών και είχαν κλέψει ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 700 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες ψώνισαν είδη συνολικής αξίας 70 ευρώ από καταστήματα των Σερρών. Πρόκειται για δυο Έλληνες, σε βάρος των οποίων και του άγνωστου συνεργού τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: protothema.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.