Συνολικά 150 μέτρα από το όχημα που οδηγούσε, εκτοξεύθηκε ένας οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής (14/9) στη Χαλκίδα.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, η νέα οδική τραγωδία σημειώθηκε στην παραλιακή περιοχή της Λιανής Άμμου, όταν ο οδηγός διερχόμενου οχήματος φέρεται να επιχείρησε αιφνίδια αναστροφή, με τον 33χρονο οδηγό να μην καταφέρνει να αντιδράσει. Έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία εξετράπη βίαια της πορείας της. Δυστυχώς, η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκσφενδονιστεί από το όχημά του και να βρει ακαριαίο θάνατο.
Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις για τη διαχείριση του περιστατικού, με πέντε πυροσβέστες με οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας να επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό του. Δυστυχώς, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να τον επαναφέρει στη ζωή, διαπιστώνοντας απλώς τον θάνατο του δικυκλιστή. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του οδηγού του ΙΧ αυτοκινήτου, ο οποίος οδηγείται στο αυτόφωρο.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube