Χαλιλάι: «Πέντε βαθμούς για την παραμονή μας»

Metrosport Team13 Απριλίου 2024

Ο Θερμαϊκός Θέρμης βρίσκεται στην 6η θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής, έχοντας μπροστά του δύο παιχνίδια με τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου. Η ομάδα του Εμιλιάνο Χαλιλάι έχει 48 βαθμούς, είναι στο +8 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού, ενώ είναι στο +5 από τον δέκατο Ποσειδώνα Μηχανιώνα.

 Ο τεχνικός των «πράσινων» μιλώντας για την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα, αλλά και το Πρωτάθλημα που μπήκε στην τελική ευθεία, είπε στον Παύλο Κερασιώτη:

 «Ηταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε στη Δράμα, μετά τη νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας αλλά δυστυχώς ήρθε από την κακή μας απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό δεν γυρνάει πίσω τώρα. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό το μάθημα που πήραμε στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Εμιλιάνο Χαλιλάι και στη συνέχεια, τόνισε: «Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Οπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, μας λείπει η σταθερότητα. 

Αυτό οφείλεται στον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας που έχουμε και σε μερικά παιχνίδια καθαρά σε θέμα τύχης. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε πέντε βαθμούς για να μη μας νοιάζουν καθόλου τα αποτελέσματα των αντιπάλων, όμως αυτό αλλάζει κάθε εβδομάδα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα». Ακόμη, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Νέστο Χρυσούπολης στη Θέρμη, σημείωσε: «Εμείς προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το πολύ δύσκολο ερχόμενο παιχνίδι με τον Νέστο και κοιτάμε μόνο αυτό το ματς». Τέλος, ο μοναδικός απόντας στο ματς με τον Νέστο θα είναι ο Παπαστεριανός, ο οποίος εκτίει την τρίτη αγωνιστική από τις τέσσερις συνολικά που του επιβλήθηκαν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.