«Χαλί» εκατομμυρίων στα πόδια του Αμπέλ Φερέιρα: Το συμβόλαιο και το μπόνους από την Παλμέιρας!

Χάρης Εμμανουηλίδης29 Οκτωβρίου 2020

Το θέμα της ημέρας δεν είναι τόσο ο αγώνας του ΠΑΟΚ στη Γρανάδα, όσο η υπόθεση της «μεταγραφής» του Αμπέλ Φερέιρα στη βραζιλιάνικη Παλμέιρας. 

Μπορεί η υπόθεση να έχει «παγώσει» για λίγες ώρες λόγω της αυριανής αναμέτρησης στην Ισπανία, όπως φάνηκε και με την απάντηση του ίδιου στο ερώτημα του Γιώργου Ζαΐρη, ωστόσο η πρόταση της Παλμέιρας για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, υφίσταται και με το παραπάνω... 

Ο ατζέντης που εκπροσωπεί τον Αμπέλ Φερέιρα, Ούγκο Καχούδα, βρίσκεται στην Βραζιλία και «τρέχει» την υπόθεση, και όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr, η πρόταση της Παλμέιρας στον ΠΑΟΚ φτάνει τις 700.000 ευρώ, ωστόσο πλέον μέσα από το ρεπορτάζ που έρχεται από την χώρα του καφέ γίνονται γνωστές λεπτομέρειες και για το ποσό που θα βάλει ο Πορτογάλος τεχνικός στον τραπεζικό του λογαριασμό. 

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό οι Βραζιλιάνοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον προπονητή του Δικεφάλου, προσφέροντας του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, ενώ στην πρόταση υπάρχει και ένα μπόνους υπογραφής που αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.