Χαλάστρα: Με την... κουβέρτα τους τα παιδιά στο 2ο Δημοτικό!

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2021

Οι συνθήκες της πανδημίας είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Γι’ αυτό άλλωστε προσπαθούμε να βρούμε τρόπους προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα. Έτσι και οι διευθυντές σε πολλά σχολεία θα ανοίγουν κατά διαστήματα τα παράθυρα των τάξεων για να μειώσουν τη μεταδοτικότητα του ιού. Η διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας προνόησε. Για να μην ξεπαγιάσουν οι μαθητές θα είναι κουκουλωμένοι με κουβέρτα.

Η διευθύντρια του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορωνοϊού. 

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για το λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Βέβαια με τις θερμοκρασίες που προβλέπει η ΕΜΥ για την εβδομάδα που ξεκίνησε μάλλον οι μαθητές θα πρέπει να κουβαλήσουν μαζί τους πάπλωμα!

Η ανακοίνωση του σχολείου της Χαλάστρας

Διαβάστε την ανακοίνωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας:

“Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Με την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των σχολείων τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου σας ενημερώνουμε για τους παρακάτω κανόνες που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της δια ζώσης λειτουργίας του σχολείου μας. Οι κανόνες είναι υποχρεωτικοί και εφαρμόζονται χωρίς εξαιρέσεις από όλους μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε θέμα, απορία και συνεργασία, με γνώμονα πάντα το όφελος των παιδιών μας.

Ευχόμαστε Καλή Ασφαλή και Δημιουργική Νέα Χρονιά!

Χαλάστρα, 8-1-2021

Η Διευθύντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.