Χάγκαν: «Δουλευταράς ο Τζόλης, τοπ το επίπεδο της ακαδημίας του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και βοηθός προπονητή στις ακαδημίες του Δικεφάλου, Εμπενίζερ Χάγκαν, και μίλησε για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, την προσπάθεια που έκανε η Κ15 αλλά και την απόφαση του CAS που επιστρέφει τους βαθμούς στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν παιδιά που ζουν για το ποδόσφαιρο γιατί το όνειρό τους είναι να παίξουν στον ΠΑΟΚ αλλά να παίξουν σε ομάδα της Ευρώπης. Εμείς προσπαθούμε να περάσουμε σε αυτά τα παιδιά ό,τι μπορούμε, το επίπεδο του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες είναι πολύ καλό, μπορεί να συγκριθεί με μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη, το επίπεδο των παιδιών είναι πολύ υψηλό και αυτό φαίνεται όταν πηγαίνουμε σε τουρνουά στο εξωτερικό. Μόνο εκεί μπορείς να κάνεις συγκρίσεις, γιατί στην Ελλάδα οι πολύ καλές ομάδες είναι λίγες. Εχω δουλέψει με τον Τζόλη, πέρυσι ήμασταν μαζί. Εχει δουλέψει πολύ, του εύχομαι να μην πάθει ό,τι παθαίνουν τα παιδιά που έχουν τα φώτα πάνω τους, είναι δουλευταράς, ότι θέλει το καταφέρνει».

Για την προσπάθεια που έκανε η Κ15 του ΠΑΟΚ που έχασε στα πέναλτι: «Τα παιδιά αυτά έχουν σεβασμό, επίπεδο και με ακούν. Στεναχωρήθηκα πολύ για τα παιδιά γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Για την απόφαση του CAS: «Είναι ένα ευχάριστο νέο που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό, αυτό θα δώσει νέα ψυχολογία την συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.