Χάγκαν: «Χάγκαν μπορεί να ξαναβγεί, Σαράφης όχι γιατί είναι μοναδικός»

Metrosport Team17 Μαρτίου 2022

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν βοηθός προπονητή στη Κ-17 του Δικεφάλου, Εμπενίζερ Χάγκαν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη και το ταλέντο που υπάρχει στις νεαρές ηλικίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά μίλησε για το πως βίωσε τον αγώνα: «Σκεπτόμουν και έλεγα μακάρι να μπορούσα ήμουν μέσα, γιατί όσο είσαι μέσα λιγότερο άγχος έχεις. Πιο δύσκολο είναι να είσαι στον πάγκο παρά μέσα, γιατί ξέρεις πως εξαρτάται από εσένα. Δεν είχαν άγχος ιδιαίτερα, γιατί σιγά σιγά το συνηθίζεις και αυτό.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και σε αυτούς που ήταν τραυματίες και απουσίαζαν. Αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον, ότι μπορούμε να κάνουμε για αυτούς θα το κάνουμε. Για να περάσεις αυτά που θέλεις στα παιδιά πρέπει να γίνεις και εσύ παιδί». 

Για το πως πανηγύρισαν το πρωτάθλημα: «Αυτά τα παιδιά πρόπερσι έχασαν στον ημιτελικό από τον Ατρόμητο, ήταν Κ-15, και χθες που περάσαμε όλα αυτά, δικαιωθήκαμε. Όλα αυτά είναι σαν απωθημένα. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία με μπουγέλα, με πειράγματα. 

Τα παιδιά της Κ-17 ξέρουν πως η μεγάλη ομάδα έχει σήμερα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά της, θέλουμε όλοι να περάσουν και το ευχόμαστε. Το μυαλό των διοικούντων είναι στον αγώνα με τη Γάνδη».

Αναφορικά με αν θα βγουν άλλοι Χάγκαν από την Κ-17, δήλωσε: «Χθες με ρώτησαν αν μπορεί να βγει νέος Χάγκαν ή Σαράφης και τους απάντησα: "κανένας Χάγκαν μπορεί να βγει, Σαράφης όχι, γιατί είναι μοναδικός".

Πάντως υπάρχουν ταλέντα πάρα πολλά. Η δουλειά μας είναι να πούμε κάποτε πως αυτά τα παιδιά τα είχαμε εμείς. Μπορεί να μην πρόλαβα να ζήσω τον Σαράφη, αλλά και τα παιδιά ξέρουν ποιος είναι». 

Τέλος, αν μπορέσουν αυτά τα παιδιά να φτάσουν στην πρώτη ομάδα: «Όλα αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε στην πρώτη ομάδα, κάποια θα πάνε, κάποιοι άλλοι πιο ψηλά, κάποιοι θα πάνε σε μικρομεσαίες ομάδες. Τα παιδιά, όμως, δουλεύουν πολύ. Ο Μιχαηλίδη και ο Τσιγγάρας άνοιξαν το δρόμο και τώρα τα παιδιά που βρίσκονται στην Κ-17 ξέρουν πως αν είναι ικανά θα φτάσουν και εκείνα εκεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.