Χάαλαντ: Το κορίτσι με το οποίο ζει τον έρωτα του στη Μαρμπέγια

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Την ίδια ώρα που πολλοί από τους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Έρλινγκ Χαάλαντ βρίσκεται στην Μαρμπέγια της Ισπανίας εκεί όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει τον έρωτά του με μια 18χρονη συμπατριώτισσά του.



Ο λόγος για την 18χρονη ποδοσφαιρίστρια Ιζαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιόχανσεν η οποία κατάγεται, όπως και ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, από το Μπίρνε της Νορβηγίας. Οι δυό τους γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και πλέον φημολογείται πως έχουν δεσμό. Αυτές τις μέρες βρίσκονται στην πόλη της Ισπανίας, εκεί όπου ο Χάαλαντ διατηρεί βίλα και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.




Ο 22χρονος επιθετικός, είχε δηλώσει για τα... ερωτικά του πριν λίγο καιρό πως: « Οι μπάλες ποδοσφαίρου που κερδίζω από τα χατ-τρικ μου είναι οι δεσμοί μου. Ξαπλώνω μαζί τους στο κρεβάτι και νίωθω υπέροχα μαζί τους».

Παρ'όλα αυτά, οι νεαροί Νορβηγοί έγιναν «τσακωτοί» από τον φωτογραφικό φακό σε μία βόλτα τους στην Μαρμπέγια, ενώ πηγές αναφέρουν: «Μοιάζει να έχουν σοβαρή σχέση. Η Ίζαμπελ είχε ταξιδέψει τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Αγγλία για να δει τον Χάαλαντ, ενώ τώρα είναι μαζί στην Μαρμπέγια.»


Η 18χρονη είναι γνωστή στο Μπίρνε για την ομορφιά της, ενώ γνωρίζει τον Χάαλαντ από πολύ μικρή ηλικία. Μια άλλη πηγή ανέφερε: «Έχει τον κόσμο στα πόδια του και οι γυναίκες κάνουν ουρά για να είναι μαζί του. Είναι λογικό για αυτόν, να θέλει να είναι με κάποια που γνωρίζει καλά και η Ίζαμπελ είναι μια τέλεια περίπτωση. Θέλει να έχει ανθρώπους γύρω του που τους εμπιστεύεται.»

Παλαιότερα η Ίζαμπελ είχε βρεθεί στις κερκίδες του Βεστφάλεν για να τον υποστηρίξει όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ, κάτι που δείχνει πως η μεταξύ τους στενή σχέση κρατά εδώ και αρκετό καιρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.