Χάαλαντ: Ρήτρα «εξόδου» τον στέλνει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2022

Ο Χάαλαντ διαγράφει «σεληνιασμένη» πορεία στις πρώτες εβδομάδες του στη Μάντσεστερ Σίτι όμως φήμες παρουσιάζουν να έχει τη δυνατότητα μετακίνησης στην Ρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην πρόεδρος της Μάλαγα, Φερνάντο Σανθ, αποκάλυψε πως υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσει στο μέλλον ο παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο, αφού στο ντοκιμαντέρ “Haaland, the big decision”, ο πατέρας του ‘Ερλινγκ, Άλφι Χάαλαντ, εξηγεί πως αυτή την τακτική που ακολουθείται στην καριέρα του γιου του. «Νομίζω πως ο Έρλινγκ θέλει να βελτιώσει τις δυνατότητές του σε όλα τα πρωταθλήματα. Μετά μπορεί να μείνει στο κάθε πρωτάθλημα τρία με τέσσερα χρόνια το πολύ. Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να μείνει στη Γερμανία δυόμιση χρόνια, μετά άλλα δυόμιση στην Αγγλία και στη συνέχεια Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κ.τ.λ.», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη ο Σανθ αποκάλυψε πως : «Οι πληροφορίες που έχω είναι πως ο Χάαλαντ έχει μία ρήτρα εξόδου από τη Μάντσεστερ Σίτι στον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους για απόκτησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χάαλαντ βάζει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.