Χ. Βλάχος: «Επιστρέφουμε εκεί που ανήκουμε»

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστρέφει πιο δυνατός στην Α1 ο ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας και ο προπονητής του Xάρης Βλάχος για τη νέα χρονιά έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος.

«Επιστρέφουµε εκεί που ανήκουµε. Κάναµε πολύ µεγάλη προσπάθεια πέρσι και πετύχαµε και πήραµε ένα Πρωτάθληµα που δεν περίµεναν πολλοί και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Για µένα ήταν σηµαντικό καθώς συµπλήρωσα 20 χρόνια στην οµάδα και συνδυάστηκε µε την επάνοδο στην Α1. Με είκοσι οµάδες δεν µπορεί να γίνει πρωτάθληµα ενός γύρου οπότε θα γίνει σε δύο. 

Με τη β’ φάση τα παιχνίδια θα είναι περισσότερα και έτσι τα παιδιά θα πάρουν τις συµµετοχές που πρέπει. Υπάρχουν οµάδες που είναι φιλόδοξες µε υψηλό µπάτζετ αλλά εµείς συνεχίζουµε µε την ίδια συνταγή µε παιδιά που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και πάρα πολλά νέα. Εχουν ανεβεί τέσσερα παιδιά από την ακαδηµία αλλά και αυτοί που ήρθαν είναι κάτω των 20 ετών. Υπάρχει διάθεση από τους παίκτες και συµµετοχή στις προπονήσεις και στόχος µας θα είναι µια ανταγωνιστική οµάδα µε πολλά τρεξίµατα και να ευχαριστήσουµε τους ανθρώπους που θα έρχονται να µας δουν». ∆ύο λόγια για το νέο Πρωτάθληµα; «Θέλω να οριστικοποιηθούν τα ρόστερ οπότε θα έχουµε καλύτερη άποψη για τις οµάδες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.