-Χ-αρακίρι για Λεβαδειακό, 2-2 με Ιωνικό

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Απριλίου 2023

Ο Ιωνικός έφυγε με έναν σημαντικό βαθμό από την έδρα του Λεβαδειακού (2-2) στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία. 

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φαντιγκά στο 26΄. Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς σε διάστημα έξι λεπτών. Αρχικά, ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε σε 1-1 στο 50΄, για να έρθει έξι λεπτά μετά ο Μεχία να κάνει την ολική ανατροπή. Όμως ο Ιωνικός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς με γκολ του Τσιγκρίνσκι στο 89΄ κατάφερε να φύγει με έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Την επόμενη αγωνιστική οι Νικαιώτες υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα (29/4, 19.15), ενώ οι Βοιωτοί δοκιμάζονται στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό (29/4, 19.15). 

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας. Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Χάμοντ (90'+3' Νταμπό), Μεχία (83' Μπελμόντ), Σαχπεκίδης (46' Βρακάς), Νίκας, Γιαννιώτας (78' Λουαλούα), Γερεμέγεφ 

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Βαλεριάνος, Κάνιας (84' Σόουζα), Σάκιτς, Σεμπά, Φαντιγκά (60' Γούλερι), Μασάς (70' Μάνος), Μάντζης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.