«Αυτοκτόνησε» ο Άρης, ισοφαρίστηκε στο 86' από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Ιουνίου 2021

Την ευκαιρία να πετύχει μια σπουδαία νίκη έχασε ο Άρης, καθώς αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Πυλαίας (Δημοτικό, Α. Καραμπουρνιώτης) για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1. Μετά από αυτή την ισοπαλία, οι «κιτρινόμαυροι»-που έχουν κι ένα ματς λιγότερο, είδαν τη διαφορά από την κορυφή να αυξάνεται στους επτά βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική δοκιμάζονται στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η αναμέτρηση για τους γηπεδούχους, καθώς ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Σάιμπερτ στο 16΄.


Στο 34ο λεπτό ο Άρης άγγιξε το 2-0, όμως το σουτ του Σάιμπερτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 40ο λεπτό του αγώνα για να απειλήσει πρώτη φορά ο Ολυμπιακός με τον Κίτσο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Μπαγκαλιάνη, αλλά το σουτ που έπιασε στην κίνηση έξω από την περιοχή πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Μια ανάσα από το 2-0 έφτασε ο Άρης με κεφαλιά του Τσιπουρά, όμως ο Χριστοφιλόπουλος απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή στο 60΄.

Στο 72ο λεπτό ο Ολυμπιακός απείλησε την εστία του Άρη με συρτό σουτ του Μαυρουδή, το οποίο πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 86ο λεπτό ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Τσέλιου.

Στο 91ο λεπτό ο Μακρής κράτησε όρθιο τον Άρη, κάνοντας τρομερή απόκρουση σε σουτ του Καρακούτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.