-Χ-αμένη η Λάρισα

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Απριλίου 2021

Την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας έχασε η Λάρισα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αλκαζάρ για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι άου της Σούπερ Λιγκ 1. Ήρωας για τους Αγρινιώτες ο Κνετ, ο οποίος έπιασε πέναλτι. 

Η Λάρισα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι. Ο Καρασαλίδης έκανε χέρι στην περιοχή, έπειτα από τακουνάκι του Πινακά και ο Ευαγγέλου έδωσε την εσχάτη των ποινών. Ο Πινακάς εκτέλεσε στην αριστερή γωνία και ο Κνετ έπεσε στη σωστή γωνία και κράτησε όρθιο τον Παναιτωλικό.

Στο 31΄ οι Αγρινιώτες κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Βέργο, όμως το γκολ του Έλληνα επιθετικού ακυρώθηκε μετά από χρήση του VAR. Και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Φέστα πήρε προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό οι Αγρινιώτες έφεραν το ματς στα ίσα. Ο Μεντόσα έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Βέργο και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναγκί για το 1-1.

Ο Ακούνια από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, ο Τσιγγάρας έσωσε τον Παναιτωλικό, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ στο 70΄, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όμως το σουτ του Μπέρτου πέρασε ελάχιστα άουτ.  

Δέκα λεπτά μετά η Λάρισα ζήτησε πέναλτι. O Μουκάντζο έπεσε μέσα στην περιοχή, έπειτα από μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς, όμως ο Ευαγγέλου δεν έδειξε κάτι, δίνοντας συνέχεια στην αναμέτρηση. 

Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος Χουσίνο (46’ Ηλιάδης) Μαξιμένκο Γιακιμόφσκι (84’ λ. τρ. Τσόσιτς) – Στίφλερ Κολομπίνο – Μπεν Χατίρα (87’ Γκράουρ) Ακούνια Πινακάς (67’ Μουκάντζο) – Ντουρμισάι (84’ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ – Τσιγγάρας (79’ Μεντίνα) Καρασαλίδης Τσότσαλιτς Περέιρα – Εντινγκά (85’ Μανθάτης) Ταχάρ – Μεντόσα (85’ Ντάλσιο) Αριγίμπι (73’ Μαλής) Ντίας – Βέργος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.