Calciomercato: Αυτές οι ομάδες «γλυκοκοιτάζουν» τον Φώτη Ιωαννίδη

Metrosport Team05 Απριλίου 2024

Όσο ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει να σκοράρει, τόσο και πιο συχνά συναντά κανείς το όνομά του στα διεθνή μεταγραφικά ρεπορτάζ. Αυτή την εβδομάδα για παράδειγμα, ο σταρ των «πράσινων» φιγουράρει σε δημοσιεύματα της γειτονικής Ιταλίας, με την ιστοσελίδα calciomercato να παρουσιάζει τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Η αρχή ωστόσο έγινε από το ιταλικό Sky Sport, σύμφωνα με το οποίο scouters της Λάτσιο ταξίδεψαν στην Αθήνα και στη Λεωφόρο  στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά τα μαγικά του Ιωαννίδη, με τον τελευταίο να ανταμείβει το ταξίδι του. Στη Λάτσιο βλέπουν στα μάτια του Ιωαννίδη τον διάδοχο του Τσίρο Ιμόμπιλε. Κάτι το οποίο δεν έμεινε ασχολίαστο στην Ιταλία.

Συνέχεια στο ρεπορτάζ έδωσε το calciomercato με δικό του δημοσίευμα να παρουσιάζει το ενδιαφέρον των λατσιάλι, όπως και ποιες άλλες ομάδες τον έχουν στο στόχαστρο.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ εκτός από την Λάτσιο υπάρχουν και ονόματα ομάδων όπως η Μπολόνια (εάν ο Ζίρκζε φύγει), η Στουτγκάρδη (αντί του Γκιρασί), η Σπόρτινγκ (για αντικαταστάτη του Γιόκερες), η Σεβίλλη, η Άιντραχτ, ενώ έχουν προστεθεί και τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Σέλτικ. Πριν μερικό διάστημα, μάλιστα,  οι Ιταλοί είχαν βάλει στο παιχνίδι της διεκδίκησης και την Αταλάντα. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως και ο Παναθηναικός θέλει να κρατήσει στη Λεωφόρο τον Ιωαννίδη, με συμβόλαιο υπερδιπλάσιο μέχρι το 2028!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.