Calcetto FC: «Ντίνο σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια κέρδη από την επικράτηση του κόντρα στον Λεβαδειακό  και ένα από αυτά ήταν η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που επισφραγίστηκε με ένα γκολ, το πρώτο στην επαγγελματική του καριέρα. Ο 19χρονος αμυντικόςσκόραρε με κεφαλιά στο 61ο λεπτό σημειώνοντας το 3-1 στην αναμέτρηση.

Μάλιστα ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικόςέκανε και έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό, με συγκεκριμένο συμβολισμό, όπως μπορείτε να διαβάσετε μέσα από το metrosport.gr και εκτός από την μεγάλη χαρά του ίδιου, περιχαρείς και περήφανοι γι' αυτόν νιώθουν και οι άνθρωποι στην ακαδημία η οποία τον ανέδειξε.

Μάλιστα η Calcetto FC εξέδωσε και μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά συγκινητική, ανακοίνωση-ανάρτηση στην οποία εκδηλώνει την χαρά της για το νέο επίτευγμα του Χανιώτη αμυντικού. Αναλυτικά αναφέρει: Αξέχαστη μέρα για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, όπως φυσικά και για εμάς, θα μείνει η σημερινή(30/1), καθώς πέτυχε το πρώτο του επίσημο τέρμα με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ πανηγυρίζοντας την νίκη με 3-2, με τον Ντίνο μας να πετυχαίνει το 3-1 για τον δικέφαλο του Βορά στο 61ο λεπτό με κεφαλιά, που τον ανεβάζει στην 3η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντίνος με αυτό το τέρμα αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αφού ήταν ένας μικρός προσωπικός του στόχος που είχε θέσει εξ αρχής. Για ακόμα μία φορά λοιπόν, ο Κωνσταντίνος μας έκανε υπερήφανους, όπου με την σειρά μας, η ακαδημία του Calcetto του δίνουμε τα συγχαρητήρια μας και του ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο η αρχή για κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ντίνο, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζεις...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.