«Buzzer Beater» νίκη και πρωτιά για Λεβαδειακό - Από...κοντά και ο Ιωνικός

Metrosport Team10 Φεβρουαρίου 2021

Την δυνατότητα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας απώλεσε ο Διαγόρας, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με 1-1 στην έδρα του κόντρα στα Χανιά και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Σ΄ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι, τα Χανιά ήταν αυτά που μπήκαν καλύτερα στο ματς από τους Ροδίτες και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ.

Ισόπαλη έληξε και η αναμέτρηση των Τρικάλωνμε τον Εργοτέλη, με τους Θεσσαλούς να υποχρεώνονται στην πρώτη τους εντός έδρας ισοπαλία για φέτος. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτή, που μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να δημιουργεί την μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Κατσιμήτρου. Έτσι, τα Τρίκαλα βρίσκονται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί στην 6η με 10.

Κυρίαρχη ήταν η Ξάνθη στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Έμπερτ. Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 76ο λεπτό η Ξάνθη για να «γευτεί» την χαρά την νίκης με διπλή προσπάθεια του Έμπερτ ύστερα από την εκτέλεση πέναλτι που απέκρουσε ο Μπουργάνης.

Με τον Ματίας Κάστρο να σκοράρει για 4η φορά στη φετινή σεζόν, ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην Νίκαια, και χάρη στις «γκέλες» των Τρικάλων και της  Παναχαϊκής, έπιασε τη 2η θέση στο -1 από τον Λεβαδειακό.

Μετά την πρώτη της νίκη στη σεζόν, η Δόξα Δράμας «φρέναρε» και την Παναχαϊκή εντός έδρας (0-0) και την άφησε στην 5η θέση, στο -5 πια από την κορυφή. Παρέμεινε χαμηλά η Δόξα με 4 βαθμούς. Στους 10 η Παναχαϊκή.

Τέλος στην κακοδαιμονία, που τον ήθελε να μην νικά μέσα στην έδρα του έβαλε ο Λεβαδειακός... Σ΄ότι έχει να κάνει με το ματς ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν αυτός, ο οποίος στα πρώτα λεπτά του ματς μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και σε τρεις περιπτώσεις στο 9΄, το 29΄ και το 38΄ οι Κρητικοί του Τίμου Καβακά έφτασαν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. Ο Λεβαδειακός με ένα γκολ «buzzer beater» στο 97' πήρε την μεγάλη νίκη αλλά και την πρωτία στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.