Η Μπάγερν υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στην Bundesliga και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να κατακτήσει όσο το δυνατό νωρίτερα και μαθηματικά τον τίτλο.
Η ομάδα του κόουτς Κομπανί θέλει να «ρεφάρει» το στραβοπάτημα με την Λεβερκούζεν και να διατηρήσει – ή και να αυξήσει – την διαφορά της από την 2η Ντόρτμουντ. Αρκετά τα προβλήματα, αφού τιμωρημένοι είναι οι Λουίς Ντίας, Τσάκσον και Τα και τραυματίες οι Νόιερ, Μουσιάλα, Ντέιβις. Ο μέσος Σάφερ είναι τιμωρημένος για την φιλοξενούμενη ομάδα, που παραμένει στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Στο μεταξύ η Ντόρτμουντ είναι στο -9 από την κορυφή και στο +8 από την 3η θέση και υποδέχεται το Αμβούργο. Παραμένει εκτός ο Εμρέ Τσαν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μια απόσταση 6 βαθμών από τα μπαράζ παραμονής.
Μεγάλη μάχη για την σωτηρία δίνουν Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ, με την ομάδα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη να είναι στο -3 από τα μπαράζ και στο -4 από την σωτηρία. Χωρίς τους πολύτιμους τιμωρημένους χαφ Στάγκε και Λίνεν η Βέρντερ. Η Λεβερκούζεν αφήνει πίσω τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ και αναμένεται να παλέψει για την πρώτη τετράδα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ουραγό και καταδικασμένη Χάιντενχαϊμ, που είναι 13 ματς χωρίς νίκη. Τιμωρημένος ο Ταπσόμπα για τις «ασπιρίνες».
Γειτονικό ντέρμπι μίσους το Κολωνία – Γκλάντμπαχ, με τους γηπεδούχους να μένουν μακριά από τη νίκη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές (0-2-4), αλλά να μετρούν επιστροφές βασικών στην ενδεκάδα (Σεμπουλόνσεν, Τίλμαν, Χουσεϊνμπασιτς).
Συνοπτικά το πρόγραμμα
- 16:30 Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης (NovaSports 2)
- 16:30 Κολωνία – Γκλάντμπαχ (NovaSports Start)
- 16:30 Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου (NovaSports 3)
- 16:30 Χάιντενχαϊμ – Λεβερκούζεν (NovaSports 5)
- 19:30 Ντόρτμουντ - Αμβούργο (NovaSports Prime)
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube