Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Τα φιλαράκια τα καλά…

Metrosport Team01 Απριλίου 2023

-Με τον… μαγικό κόσμο της Super League ξεκινάμε σήμερα.

Γιώργος Σπανός και Γιάννης Κομπότης είναι έμπειροι παράγοντες στο κουρμπέτι και συνδέονται και με πολύχρονη φιλία. Ο Ατρόμητος όχι μόνο δεν αδιαφόρησε, αλλά χτύπησε το ματς με τον ενδιαφερόμενο Ιωνικό, αγωνιστική στην πρεμιέρα των play out. Τώρα ταξίδεψε στην Λειβαδιά σε μια έδρα που ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Καλές οι σχέσεις των δύο προέδρων, καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων, που το καλοκαίρι έδωσαν και φιλικό αγώνα προετοιμασίας… Ο Λεβαδειακός με τον Πετράκη στον πάγκο έχει βελτιωθεί αισθητά, κάτι που φάνηκε και στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι στον ΟΦΗ (1 νίκη και 1 ισοπαλία). Κρατάμε τον άσο σε απόδοση 2,30.

-ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ και… φουλ της ισοπαλίας. Κανείς δεν βλέπω να παίρνει ρίσκα, 0-0 και 2-2 φέτος στο πρωτάθλημα, 1-1 και 1-1 πέρυσι, 9 χινάρια ο ένας, 11 χινάρια ο άλλος, ντεφορμέ και με απουσίες και οι δύο, κρατάω την ισοπαλία σε απόδοση 3,10.

-Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης και αναμένεται μπόλικη… κλωτσιά στη Νίκαια. Ο ρέφερι Γκάμαρης σφύριξε φέτος στο ίδιο γήπεδο Ιωνικός – Λαμία και έβγαλε 9 κίτρινες κάρτες από το τσεπάκι του. Στην κανονική διάρκεια είχαμε 6 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα στη Νίκαια και 7 κίτρινες κάρτες στην Τρίπολης. Και πέρυσι όμως στα 3 μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε στο σύνολο 17 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη. Κρατάω το over 5,5 κάρτες σε απόδοση 2,10.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.