Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Οκτώ πέναλτι στα ΠΑΟΚ – Βόλος τα 3 τελευταία χρόνια!

Metrosport Team09 Απριλίου 2023

Το Χ στο ημίχρονο του Αστέρα με την Λειβαδιά μας χάλασε χθες το απόλυτο, αφού πέρασαν και το G/G στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα και τα κόρνερ στο ΟΦΗ – Λαμία. Από τα πλέι άουτ, πάμε στα πλέι οφ και ξεκίνημα με την «OPAP Arena» και το ΑΕΚ – Άρης. Κάτι οι 8 κίτρινες και 1 κόκκινη στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάτι τα 45 (!) και τα 43 (!) φάουλ των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια και κάτι ο καρτάκιας ρέφερι από την Πολωνία που εκτός συνόρων βγάζει εύκολα κάρτες, με οδηγούν σε παιχνίδι με κάρτες. Πιθανό το over 6,5 κάρτες σε απόδοση 2,15.

Στην Τούμπα και στο ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος θα πάω με την… αγαπημένη συνήθεια των δύο ομάδων στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Ποια είναι αυτή; Στο ματς του πρώτου γύρου σκορ 3-0 με 2 πέναλτι, το καλοκαίρι φιλικό με σκορ 3-1 και πέναλτι. Πέρυσι στον Βόλο σκορ 0-4 και πέναλτι, στην Τούμπα σκορ 4-4 και πέναλτι (χαμένο), πρόπερσι στην Τούμπα σκορ 3-1 και πέναλτι, παραπρόπερσι στην Τούμπα σκορ 1-0 και πέναλτι, ενώ και στον Βόλο σκορ 0-2 και πέναλτι. Έτσι με αυτά και με αυτά, έχουμε δει 8 πέναλτι (!) στα μεταξύ τους παιχνίδια τα 3 τελευταία χρόνια. Κρατάω τον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση 2,60.

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό και η αλήθεια είναι ότι και στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους ντέρμπι, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε να τα κερδίσει. Δεν ξέρω αν είναι τύχη ή φιλοσοφία παιχνιδιού αυτό που παρουσιάζει ο Γιοβάνοβιτς, αλλά οι «πράσινοι» σπάνια φέτος εντυπωσίασαν σε ντέρμπι, ενώ δεν παίζουν και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά και εκτιμώ πως δεν θα χάσει απόψε. Κρατάω το 2 DNB σε απόδοση 1,95.

Bookadoros speaking…


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.