Στήλες Bookadoros

Bookadoros: «Ο χαμένος… χάνεται στο Φάληρο»

Metrosport Team05 Απριλίου 2023

Η 3η αγωνιστική των πλέι οφ ανοίγει στο Βόλο με την ΑΕΚ να έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά το διπλό στην Τούμπα.

Καμιά δεκαριά χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, ο «τίγρης» στο γήπεδο και με σκορ 0-4 υπέρ της στο ίδιο γήπεδο τον περασμένο Δεκέμβρη. Δύσκολα ο Βόλος για δεύτερο σερί παιχνίδι θα κρατήσει το μηδέν. Άλλωστε η ΑΕΚ είναι πολύ πιο παραγωγική σε φάσεις από τον Παναθηναϊκό. Προβλέπω σχετικά άνετη νίκη για τους φιλοξενούμενους και κρατάω το διπλό με -1,5 χάντικαπ σε απόδοση 1,80.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το ψυχολογικό αβαντάζ είναι υπέρ του Άρη μετά τον… ανέλπιστο όπως εξελίχθηκε βαθμό που πήρε στο Φάληρο. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει εμφανέστατο πρόβλημα στη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων, ο Μπερνάρ δεν πείθει και ακόμη και στην πρόσφατη νίκη του στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη με 1-2, στάθηκε τυχερός με το γκολ του Παλάσιος. Ακόμη και στη Λεωφόρο στον πρώτο γύρο που ήταν πιο ανεβασμένος, χρειάστηκε ένα γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις για να κερδίσει τον Άρη. Εδώ θα κρατήσω το 1DNB σε απόδοση 2,15.

Στο Φάληρο ο χαμένος του Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ…χάνεται, μένει πίσω βαθμολογικά, οπότε περιμένω από τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν τη νίκη και να μην βολευτούν με μια πιθανή ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 14 φορές στα 4 τελευταία παιχνίδια του, ενώ ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βρει χώρους για να κάνει το δικό του παιχνίδι. Άλλωστε στο ίδιο γήπεδο σκόραρε 2 φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Προβλέπω φάσεις και γκολ μπροστά από τις δύο εστίες και για αυτό θα κρατήσω το ασιατικό over 2 σε απόδοση 1,90.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.