Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Μετράει 4/4 με Βόλο ο Σπόραρ

Metrosport Team02 Απριλίου 2023

Όση τύχη είχαμε με τις κάρτες στη Νίκαια, αφού τις μοίρασε στις καθυστερήσεις ο Γκάμαρης, άλλο τόσο άτυχοι ήμασταν στη Λειβαδιά, αφού ο Λεβαδειακός έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ως γνωστόν η μπάλα τον τιμώρησε στην φάση της ισοφάρισης. 

Όσο για το «Χ» στους «Ζωσιμάδες» μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά ο ΟΦΗ πήρε μια νίκη από το πουθενά. 

Με τα πλέι οφ ασχολείται ο «bookadoros» σήμερα:

Στη Λεωφόρο τα Παναθηναϊκός – Βόλος έχουν την υπογραφή του Σπόραρ. Φοβερή η έφεση του Σλοβένου επιθετικού (που εκτελεί και τα πέναλτι μεταξύ άλλων) που σκόραρε και στα 2 ματς του κυπέλλου με τον Βόλο και στα 2 ματς του πρωταθλήματος. Δηλαδή 4/4 απέναντι στην θεσσαλική ομάδα. Κρατάω το any time Σπόραρ σε απόδοση 2,10.

Στο ντέρμπι της Τούμπας δεν γίνεται να αγνοηθεί η έφεση του Κουλμπάκοφ στα πέναλτι. Ο Λευκορώσος έχει δώσει 11 πέναλτι στα 14 παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει το ρεκόρ με 4 πέναλτι σε ένα Σεβίλλη – Σάλτσμπουργκ πέρυσι, ενώ πριν 2 χρόνια ήρθε και πάλι στα πλέι οφ και έδωσε 2 πέναλτι στο Άρης – ΑΕΚ και 1 πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Άρης. Κρατάω τον καταλογισμό πέναλτι σε απόδοση 2,95.

Στο Φάληρο με όπλο την επιθετικότητα του Ολυμπιακού λέω να ασχοληθώ με το over. Οι ερυθρόλευκοι έβαλαν 12 γκολ στα 3 τελευταία τους παιχνίδια, είναι η ομάδα με την πιο παραγωγική επίθεση στην κατηγορία, ενώ ο Άρης προέρχεται από 6 συνεχόμενα over (τα τελευταία του σκορ: 1-2, 3-1, 2-1, 2-1, 0-3, 1-2). Κρατάω το over σε απόδοση 2,05.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.