Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Με σύμμαχο την παράδοση η Λαμία

Metrosport Team06 Μαΐου 2023

Εγώ ήμουν αυτός που έκανα ειδική μνεία στην προσπάθεια του Λεβαδειακού, ωστόσο επειδή τα… κουκιά είναι μετρημένα, πλέον οι Βοιωτοί είναι με την πλάτη στον τοίχο. Άλλωστε απλά μαθηματικά είναι, ακόμη και με 2/2 νίκες, δύσκολα θα σωθεί. Αφήστε που η ψυχολογία της ομάδας του κόουτς Πετράκη είναι στο ναδίρ, μετά την ισοφάριση – σοκ από τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις. Η Λαμία ξέρει πως με νίκη απόψε, θα παίξει για δύο αποτελέσματα στο φινάλε με τον Ιωνικό. Άλλωστε οι γηπεδούχοι επίσης είναι βελτιωμένοι με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο. Σύμμαχος της Λαμίας και η παράδοση με 4-2-0 στα 6 τελευταία εντός με τον Λεβαδειακό.

Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2,00.

Στο Περιστέρι αναμένεται παιχνίδι δίχως σκοπιμότητες ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Άλλωστε η ομάδα του Αγρινίου δεν κινδυνεύει. Τα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο έληξαν G/G, ενώ τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του Παναιτωλικού ήταν επίσης αμφίσκορα.

Κρατάω το G/G σε απόδοση 1,90.

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ιωνικό, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μετρά την σημαντική επιστροφή του Φαντιγκά στην μεσαία γραμμή. Οι γηπεδούχοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και επιπλέον οι απουσίες των Νέιρα, Τοράλ και Μεγιάδο δεν καλύπτονται εύκολα. Ο Ιωνικός κέρδισε σε αυτό το γήπεδο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (0-2), όπως και πέρυσι (2-3).

Με την… ελπίδα αυτό να τριτώσει και παίρνοντας και μια μικρή κάλυψη, κρατάω το 2DNB σε απόδοση 1,95.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.