Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Κάνει χρήση των καρτών του ο Διαμαντόπουλος

Metrosport Team13 Μαΐου 2023

Στη Νίκαια Ιωνικός και Λαμία παίζουν μια κατηγορία.

Ένα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές και τις κακές τους στιγμές στα πλέι άουτ. Αμφίρροπη αναμέτρηση, δύσκολη η πρόβλεψη, ωστόσο η σημασία του αγώνα, η εικόνα τους και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος, μας οδηγούν στις κάρτες. Μπορεί το line να είναι υψηλό, ωστόσο στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε 9 κάρτες, ενώ ο Διαμαντόπουλος σε … αντίστοιχα παιχνίδια φέτος έκανε συχνά χρήση των καρτών του (βλέπε Λαμία – Ατρόμητος 6 κίτρινες + κόκκινη και Λεβαδειακός – Ατρόμητος 10 κίτρινες). Άλλωστε στο πρόσφατο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία (ΑΕΚ – Άρης), έδειξε επίσης 10 κίτρινες κάρτες.

Κρατάω το over 7,5 κάρτες σε απόδοση 1,80.

Στη Λειβαδιά η τοπική ομάδα θα προσπαθήσει να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι την κατηγορία και η αλήθεια είναι ότι ο κόουτς Πετράκης το πάλεψε. Αν μάλιστα τα παιχνίδια έληγαν στο 80΄, τώρα η ομάδα του Κομπότη θα είχε σωθεί! Χωρίς άγχος αναμένεται να παίξει και ο ΠΑΣ που είχε κι αυτός τα σκαμπανεβάσματα του, αλλά βάση του ρόστερ του θα ήταν κρίμα να κινδυνέψει περισσότερο.

Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και κρατάω το G/G σε απόδοση 2,00.

Ωραίο παιχνίδι αναμένεται και στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν αρκετή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, αλλά παράλληλα «προδόθηκαν» πολλές φορές φέτος από τις άμυνες τους. Ο Παναιτωλικός θέλει να φτιάξει την μέτρια εικόνα του στα πλέι άουτ με μια νίκη, ενώ ο ΟΦΗ έδειξε ακόμη και με 10 παίκτες απέναντι στον Ιωνικό ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Σημαντική για τους Κρητικούς η επάνοδος του Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή, ενώ τα 6 από τα 7 τελευταία μεταξύ τους, έληξαν με over.

Κρατάω το over σε απόδοση 1,85.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.