Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Καλοπληρωμένο το G/G στην Λεωφόρο

Metrosport Team14 Μαΐου 2023

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία δοκάρια (!) σημάδεψαν οι παίκτες του Παναιτωλικού και μας χάλασαν χθες το απόλυτο, αφού πέρασαν και οι κάρτες του Διαμαντόπουλου στη Νίκαια και το G/G στη Λειβαδιά. Πάμε στα πλέι οφ απόψε:

Στην «OPAP Arena» μπορεί η ΑΕΚ να χρειάζεται ένα βαθμό για τον τίτλο, ωστόσο προβλέπω με την αύρα του κόσμου να είναι καταιγιστική. Ο Βόλος με το ζόρι συμπλήρωσε αποστολή, θα… κρεμαστεί από τα δοκάρια, μπας και γλιτώσει τον διασυρμό (που δεν το βλέπω). 

Οι αποδόσεις είναι λογικό να έχουν… καταποντιστεί, προσωπικά κρατάω το over 1,5 γκολ ΑΕΚ στο ημίχρονο σε απόδοση 1,90.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα πάρει το χειροκρότημα από τον κόσμο του για την φετινή υπερπροσπάθεια, ενώ ο Άρης κατεβαίνει χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και με παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο, από τη μέση και μπροστά. Ο Παναθηναϊκός είναι λογικό να είναι ξενερωμένος, δέχθηκε αρκετές φάσεις στα τελευταία του παιχνίδια και από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης είτε το πιστεύετε, είτε όχι, στα πλέι οφ έχει την πιο παραγωγική επίθεση (μαζί με τον Ολυμπιακό) με 16 γκολ. 

Κρατάω το G/G σε απόδοση 2,45.

Στην Τούμπα παίζεται η 3η θέση, με τον Ολυμπιακό να βολεύεται και με την ισοπαλία και τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται μόνο νίκη και να μετρά τις σημαντικές επιστροφές Αουγκούστο, Ινγκασον και Τάισον. Ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ στα δύο τελευταία ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αναμένεται να είναι προσεκτικός και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Είναι προφανές ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, για αυτό και θεωρώ πως ούτε ο ΠΑΟΚ θα πάρει από την αρχή μεγάλα ρίσκα. 

Κρατάω το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2,10.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.