Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Έξι σερί ματς χωρίς νικητή στο ημίχρονο

Metrosport Team08 Απριλίου 2023

Τα πλέι άουτ συνεχίζονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και ξεκινάμε την βόλτα μας με το παιχνίδι στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι δεν… χαρίζονται ως τώρα και με τριπλέτα τους Ρομπάιγ – Τζαβίδα – Κλωναρίδη θα βρουν τις ευκαιρίες τους. Ο ΠΑΣ ξαφνικά έμπλεξε και θα παλέψει για βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι. Δύο σερί παιχνίδια δεν σκοράρει, αλλά και εδώ η τριπλέτα Παμλίδης – Μπάλαν – Μορέιρα δεν είναι άσχημη. Στα φετινά μεταξύ τους έφεραν 1-1 και 2-1, πέρυσι 1-1 και 1-1. Θα αφήσω το σημείο και θα κρατήσω το G/G σε απόδοση 2,10.

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ με καλή ψυχολογία μετά το διπλό επί του ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχεται τη Λαμία που έχει κάνει το 2/2 σε νίκες. Περιμένω παιχνίδι με καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν έφεση στα κόρνερ. Στα μεταξύ τους στο πρωτάθλημα είχαμε 10 και 11, αμφότερες προτιμούν παιχνίδι από τα πλάγια και όχι από τον άξονα, οπότε θα ποντάρω και πάλι σε κόρνερ. Κρατάω το over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 1,85.

Στην Τρίπολη το κλίμα είναι τεταμένο μετά τις σερί άσχημες εμφανίσεις, ο Μποροβήλος έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και από την άλλη ο Λεβαδειακός δίνει κάθε εβδομάδα «τελικούς». Εμφανώς βελτιωμένος υπό τις οδηγίες του Πετράκη. Δεν βλέπω τις δύο ομάδες να παίρνουν πολλά ρίσκα στο παιχνίδι τους, τουλάχιστον στο ξεκίνημα τους. Φέτος συναντήθηκαν 3 φορές, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. Και στις 3 είχαμε ισοπαλία στο πρώτο μέρος, κάτι που συνέβη και στα 3 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια. Σύνολο 6 συνεχόμενα χωρίς νικητή μετά από 45 λεπτά. Κρατάω το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 1,90.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.