Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Ελεύθερα και χωρίς άγχος στο Περιστέρι

Metrosport Team29 Απριλίου 2023

Ξεκίνημα την σημερινή μας βόλτα στα πλέι άουτ με την αναμέτρηση στην Τρίπολη, ανάμεσα σε Αστέρα και Λαμία. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα +4 από την επικίνδυνη ζώνη και τον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο στο φινάλε, ενώ και οι εμφανίσεις τους είναι από μέτριες έως απογοητευτικές.

Όπως και να έχει, με δεδομένο το πρόγραμμα, δύσκολα θα μπλέξουν σε περιπέτειες. Η Λαμία με τον Βόκολο στον πάγκο της έχει κάνει πορεία… πρωταθλητισμού. Στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στην Τρίπολη, έχασε μόλις 1 φορά. Θεωρώ ότι δεν θα χάσει απόψε.

Δύσκολα θα πάρουν μεγάλα ρίσκα οι δύο ομάδες, για αυτό κρατάω το Χ2 & UNDER 3,5 σε απόδοση 1,85.

Ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι αναμένεται στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΟΦΗ. Φέτος στην κανονική διάρκεια είχαμε σκορ 3-1, πέρυσι σε πλέι άουτ πάλι και κανονική διάρκεια σκορ 1-1 και 2-2. Ο Ατρόμητος στα δύο τελευταία εντός κέρδισε 2-0 τον Ιωνικό και έφερε 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και ο ΟΦΗ είναι 4 σερί παιχνίδια αήττητος.

Στα δικά μου μάτια ξεκινάει από το 1-1 και για αυτό κρατάω το G/G σε απόδοση 1,90.

Μια μεγάλη υπέρβαση παλεύει ο Λεβαδειακός και παρότι ουραγός, θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι είναι αήττητος στα 5 τελευταία του παιχνίδια (2-3-0) και βρίσκει έναν Παναιτωλικό που έχει… σβήσει την μηχανή του εδώ και αρκετές εβδομάδες. Με το +4 από την επικίνδυνη ζώνη και με παιχνίδια απέναντι στους αδιάφορους ΟΦΗ και Ατρόμητο στο φινάλε, η ομάδα του Αγρινίου, ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορη.

Δεν μπορώ να μην επιβραβεύσω την προσπάθεια του κόουτς Πετράκη στη Λειβαδιά, για αυτό κρατάω το 2DNB σε απόδοση 2,10.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.