Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Έφτασε τα 11/12 over ο Άρης

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

Στο Χαριλάου ο Άρης θα σφραγίσει και μαθηματικά την 5η θέση, αν και δύσκολα θα μπορούσε να απειληθεί από την ομάδα του Μπράτσου. Άλλωστε στα δύο τελευταία παιχνίδια επικράτησε 3-0 των Θεσσαλών. Το σερί των over με τον κόουτς Τερζή στον πάγκο συνεχίζεται με 11 over στα 12 τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Βόλος έδειξε ευάλωτος στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, χάνοντας με σκορ 5-0!

Κρατάω το 1 & over σε απόδοση 1,95.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ με δεξί μπακ τον Πινέδα, περιμένω να είναι ακόμη πιο επιθετική από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και αν κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις ευκαιρίες, απέναντι στην προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού, εύκολα ή δύσκολα θα βρει γκολ. Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έβαλαν 5 γκολ στον Βόλο, διατηρούν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και περιμένω να βρουν κι αυτοί τις ευκαιρίες τους.

Κρατάω το G/G σε απόδοση 1,90.

Στη «Λεωφόρο» ο Παναθηναϊκός έχει το «πρέπει» της νίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δημιουργικά στα ντέρμπι δεν είναι και τόσο «ελκυστικός». Ο δικέφαλος βέβαια ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες, ωστόσο το στυλ παιχνιδιού της ομάδας του Λουτσέσκου δεν βλέπω να αλλάζει. Φέτος έχει δυσκολέψει πολύ τον Παναθηναϊκό και ακόμη και αν ηττηθεί, αυτό δεν θα έρθει εύκολα.

Κρατάω το διπλό με +1 ασιατικό σε απόδοση 1,95, που σημαίνει ότι παίρνουμε την μονάδα ακόμη και με ήττα του ΠΑΟΚ με 1 γκολ διαφορά.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.