Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Από 9/10 over έρχεται ο Άρης

Metrosport Team26 Απριλίου 2023

Στον Βόλο ο Παναθηναϊκός θα είναι σαν να παίζει εντός έδρας με 15.000 φίλους του στην κερκίδα.

Την τελευταία φορά που συνέβη αυτό επικράτησε με σκορ 1-5, τώρα πιστεύω πως λίγο το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν θα παίξουν με τόση αφέλεια και λίγο το γεγονός ότι ακολουθεί το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτιμώ πως δεν θα… φορτσάρουν ιδιαίτερα οι «πράσινοι», ξοδεύοντας παραπάνω δυνάμεις.

Μια… επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού βλέπω και κρατάω το 2 & under 3,5 σε απόδοση 1,80.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και Ολυμπιακός «επιτρέπουν» αρκετές φάσεις στα παιχνίδια τους και ιδιαίτερα τελευταία. Δεν το λέω εγώ, το δείχνουν και οι αριθμοί τους, που αποτελούν και τον καθρέφτη της εικόνας τους. Καταρχάς στο ίδιο γήπεδο στον πρώτο γύρο είχαμε σκορ 2-1, ενώ πριν από 3 εβδομάδες στο Φάληρο είχαμε σκορ 2-2. Ο Άρης μετράει 9/10 over, ο Ολυμπιακός 7/8 over στα τελευταία τους παιχνίδια.

Κρατάω τα γκολ και το over σε απόδοση 2,25.

Στην «Opap Arena» ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε και θα παραταχθεί λαβωμένος, με την απώλεια του Αουγκούστο πολύ σημαντική στα δικά μου μάτια, αφού είναι μακράν του δεύτερου ο πιο σταθερός και ουσιαστικός χαφ του ΠΑΟΚ φέτος. Η Ένωση «διψάει» για τον τίτλο, ακολουθεί για αυτήν το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και εκτιμώ πως δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Κρατάω τον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2,00.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.