Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Άλλη ομάδα με Βόκολο η Λαμία

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Προφανώς το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι των πλέι άουτ διεξάγεται στην Βοιωτία ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό.

Ένας πρόωρος «τελικός» για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους γηπεδούχους που είναι στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένω σκληρό παιχνίδι, όπως συνέβη και στο μεταξύ τους παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου μετρήσαμε 7 κίτρινες κάρτες και 1 κόκκινη. Σύμμαχος μας ο ρέφερι Ευάγγελος Μανούχος που βγάζει συχνά κάρτες (έβγαλε 8 στο τελευταίο του παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος και πιο πριν 7 στο Λαμία – Άρης). Κρατάω το over 6,5 κάρτες σε απόδοση 1,95.

Στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα είναι ίσως αυτή που έχει βελτιώσει περισσότερο από κάθε άλλη την εικόνα της. Αυτό από τη μία έχει να κάνει με το ρόστερ της, αφού το υλικό της δεν ήταν κακό από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά από την άλλη έχει να κάνει και με την παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της. Ακόμη και στο κύπελλο απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν ηττήθηκε (1-1), παρότι η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Μόνο στην ήττα από τον ΟΦΗ δεν είχε καλή εικόνα, ωστόσο στην έδρα της προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη. Ο Ατρόμητος είναι βαθμολογικά αδιάφορος, χτυπάει τα παιχνίδια, αλλά στέκεται και τυχερός, ενώ παράλληλα μετράει μόλις 1 νίκη στις 11 τελευταίες εξόδους του. Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2,00.

Με την έδρα θα ασχοληθώ και στους «Ζωσιμάδες», με τον ΠΑΣ Γιάννινα να καίγεται για να μην μπλέξει σε περιπέτειες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Πήρε τις ανάσες που ήθελε, μετράει και επιστροφές στο βασικό σχήμα (Παντελάκης, Σόρια), ενώ από την άλλη ο Παναιτωλικός είναι η πιο απογοητευτική ομάδα των πλέι άουτ. Δεν ξέρω τελικά αν όλη αυτή η υπόθεση αλλαγής ιδιοκτησίας με τον Καμίνσκι έκανε καλό στην ομάδα ή όχι. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου μετράει και απουσίες (Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης, Λιάβας, Νταγκό οι πιο σημαντικές). Κρατάω κι εδώ τον άσο σε απόδοση 1,90.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.