Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Άλλη ομάδα με τον Νιγηριανό βασικό

Metrosport Team18 Απριλίου 2023

Η Τσέλσι έχει ένα… βουνό να ανέβει υποδεχόμενη την πρωταθλήτρια Ευρώπης, την ομάδα με την πιο βαριά φανέλα και από την οποία ηττήθηκε 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη.

Το χειρότερο όμως για την ομάδα του Λονδίνου είναι η εικόνα που βγάζει η ίδια στο γήπεδο. Η Μπράιτον πριν λίγα 24ωρα τις έκανε 26 τελικές, ενώ είχε και 3 δοκάρια! Πως θα μπορέσει η ομάδα του φιλότιμου - αλλά άπειρου προπονητικά σε αυτό το επίπεδο – Φρανκ Λάμπαρντ να σταματήσει Μπενζεμά, Βινίσιους, Ροντρίγκο; Κρατάω το over 1,5 γκολ φιλοξενούμενης σε απόδοση 2,20.

Στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» τα πράγματα είναι πιο μοιρασμένα, μετά και το σκορ του πρώτου αγώνα. Την μεγάλη διαφορά ωστόσο περιμένω να την κάνει ένας παίκτης και αυτός είναι ο Βίκτορ Οσίμεν. Ο Νιγηριανός φορ έλειψε τόσο πολύ από τη Νάπολι και στο πρώτο ματς, αλλά και στο πρωτάθλημα στην ήττα από τους «ροσονέρι» με σκορ 4-0.

Τώρα επιστρέφει, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο παιχνίδι με την Βερόνα και με αυτόν στην επίθεση οι «παρτενοπέι» είναι πραγματικά άλλη ομάδα. Η Μίλαν περιμένω να περάσει δύσκολες στιγμές. Κρατάω το συνδυαστικό Νάπολι και να σκοράρει ο Οσίμεν σε απόδοση 2,40.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.