Στήλες Bookadoros

«Bookadoros»: Αγαπάει τις αποβολές ο Μάσα

Metrosport Team23 Απριλίου 2023

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός παίζει τα… ρέστα του για τον τίτλο και αυτό από μόνο του δίνει έναν διαφορετικό τόνο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στο πρόσφατο μεταξύ τους για το κύπελλο είχαμε 11 κίτρινες κάρτες, αλλά απόψε ο Ιταλός διαιτητής Ντάβιντε Μάσα είναι λάτρης των αποβολών. Ιδιαίτερα σε ντέρμπι φέτος, έδειξε 3 κόκκινες κάρτες στο Γιουβέντους – Ίντερ και άλλες 3 κόκκινες κάρτες στο Λάτσιο – Ρόμα! Αποβολή και πέρυσι στο Γιουβέντους – Ρόμα και συνολικά φέτος 9 κόκκινες σε 27 παιχνίδια.

Κρατάω την κόκκινη κάρτα σε απόδοση 2,60.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ παίζει τα… δικά του ρέστα για να πλησιάσει την πρώτη δυάδα και παράλληλα να μείνει ζωντανός τουλάχιστον για την 3η θέση. Με δεδομένο ότι στα πλέι οφ δέχθηκε γκολ από Άρη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ακόμη και από τη Λαμία στο κύπελλο και από την άλλη έχουμε έναν Παναθηναϊκό που έχει καλή ψυχολογία, περιμένω αναμέτρηση με γκολ. Από τα 9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, μόνο ένα είχε κάτω από 2 γκολ.

Κρατάω το ασιατικό over 2 σε απόδοση 2,00.

Στο Βόλο ο Άρης έχει την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την 5η θέση, απέναντι σε έναν Βόλο που δείχνει… άδειος και έχει επιπλέον τα θέματα των Κλέιμαν και Εσκοβάλ. Οι κίτρινοι είναι πιο ποιοτικοί ως ομάδα και καταπονημένοι παίκτες από συνεχόμενα παιχνίδια (βλέπε Νταρίντα) πήραν τις ανάσες που χρειάζονταν.

Κρατάω το διπλό σε απόδοση 2,00.

Bookadoros speaking…

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.