Στήλες Billaras

Billaras: Μετράει το κίνητρο της Οσέρ

Metrosport Team03 Ιουνίου 2023

Mπορεί να πονέσαν τα ματάκια μας, αλλά γέμισαν οι τσέπες μας στον τελικό του Europa League. Πληρώθηκε ο...μισός (και βάλε) πλανήτης, έγινε ακριβώς ότι περιμέναμε σχεδόν όλοι, δηλαδή 1-1 σκορ, under, Χ, πέναλτι! 

Αυτό περίμεναν οι μπουκ, αυτό περιμέναμε κι εμείς, άλλος με Χ ξερό, άλλος με τα πέναλτι, άλλος με το under, βγήκε μεροκάματο. Αγωνιστικά βέβαια, όσο πέρναγε η ώρα σε έπαιρνε ο ύπνος. Οι δύο ομάδες τα'χαν παίξει, κούραση τρελλή, Ιούνιος πλέον και τα πόδια δεν άκουγαν. Ειδικά η παράταση ήταν μαρτύριο, κακοποίηση του αθλήματος, η UEFA ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτεί την κατάργήση της, δεν ήταν θέαμα αυτό, έβλεπες τους παίκτες και τους λυπόσουν. 

 Η Σεβίλλη έστω και οριακά, έστω και στα πέναλτι, πήρε το 7ο, ο Μουρίνιο έχασε τον πρώτο τελικό της καριέρας του, αλλά τώρα τα αφήνουμε αυτά. Πάμε στο 2ο μέρος του φινάλε της σαιζόν. Στοιχηματικά, το live θα έχει την τιμητική του, ελάχιστα αξίζουν στο pre game. Ξεκινάμε από τους τελικούς κυπέλλων. Εχει άφθονους, με απασχολούν (όχι πάντως γιά σοβαρό παιχνίδι) οι δύο. 

Ο αγγλικός, το FA CUP. Η Σίτι πάει γιά το νταμπλ με προοπτική τρέμπλ, η Γιουνάιτεντ θέλει να της το χαλάσει και να μείνει η μόνη εγγλέζα ever που έχει καταφέρει τρεμπλ (νταμπλ+Champions Leaugue). Ο Γουαρδιόλα δεν έχει χάσει κανέναν τελικό εντός των τοιχών, αλλά το...μεγάλο “τυράκι” είναι μπροστά τους και αυτό ίσως παίξει ρόλο. 

Μια εβδομάδα μετά θα πάνε γιά τη...τεράστια κούπα, μην το ξεχνάμε αυτό. Τι παίζω; Μαζεμένα, πάω στο combo “κατάκτηση Σίτι+g/g”, κάπου στο 2,25. Στη Γερμανία, Λειψία-Αιντραχτ, να πούμε ότι υπάρχει δυνατή παράδοση προς το Χ. Στα τελευταία έξι μεταξύ τους έχουμε 1-4-1, ενώ ο Γκλάσνερ (που αποχαιρετά τον πάγκο της Φραγκφούρτης) έχει παράδοση 1-6-3 με την Λειψία! Γιά ένα σύστημα θα κρατήσω το ξερό Χ στα 90' και μετά ας γίνει ότι θέλει.

Πάμε τώρα στα πρωταθλήματα που έχουν φινάλε. Κανόνας πρώτος: Φαβορί της πλάκας δεν αγγίζω κι ας έχουν κίνητρο, κι ας έρθουν 4-0. Στην Γαλλία στα “πάνω” στρώματα, έχουν ξεκαθαρίσει. Ενα ερωτηματικό υπάρχει, στην ουρά. Ναντ ή Οσέρ θα πέσει; Μιά από τις δύο. Στοιχηματικά, τη Ναντ δεν την ποντάρουμε ούτε με χειρουργικά γάντια. Οπότε, καταλήγουμε: Κερδίζει η Οσέρ εντός την αδιάφορη Λανς; Η Λανς είναι δεύτερη, με φοβερή σαιζόν, δεν έχει κίνητρο, βγήκε Champions League, αλλά...θα αδιαφορήσει; Ο άσος φυσικά ψυλλιασμένος, στο 2,80. Μετράει το κίνητρο της Οσέρ. Απαξ και είναι αουτσάιντερ, το κρατάω. Κάνω έκπτωση, αλλά δεν παίζω και καμιά ψείρα!

Πάμε στην Ιταλία. Κι εδώ το ερώτημα είναι ενα: Πέφτει η Σπέτσια ή η Βερόνα; Σε ισοβαθμία θα έχουμε μπαράζ. Στις άλλες θέσεις όλα είναι επίσης ξεκάθαρα, η Τορίνο είναι φαβορί του 2,25 με την Ιντερ γιατί και θέλει την 8η θέση και η Ιντερ είναι αδιάφορη και φυσικά σκέφτεται τον τελικό του Champions League. Αυτά τα σημεία γίνονται public και...τα τρέμω, το προσπερνάω.

Πίσω στην ουρά, η Σπέτσια παίζει στην Ρόμα, η Βερόνα στην Μίλαν. Αποδόσεις παρόμοιες, είναι αουτσάιντερ κοντά στο 3.70 η μιά, στο 4.00 η άλλη. Κανονικά θα τα προσπερνούσα, αλλά μετά τα...130 λεπτά τυραννίας της Ρόμα και τον χαμένο τελικό, λέω να πάω στο διπλό της Σπέτσια. Μπορεί και να μην το χρειαστεί φυσικά, οπότε με κάλυψη. Η Ρόμα...τα'παιξε. Που να βρει κουράγια; Εσκασε προχθές, έπεφταν με κράμπες, ας έχει κίνητρο, στα μάτια μου μετράει αν μπορεί, όχι αν θέλει.

Και κλείνουμε την Ισπανία όπου γίνεται η....κόλαση του Δάντη! Μιά βαθμολογία κοιτάς και χαζεύεις. Στην ουρά βέβαια. Γιατί στην κορυφή όλα είναι τελειωμένα ως και την 6η θέση. Εκει που χάνει η μάνα το παιδί είναι η ουρά. Εξι ομάδες παλεύουν και πέφτει η μιά. Ξεκινάμε απο τα βασικά: Το βάρος Κυριακή απόγευμα θα πέσει στο live. Pre game είναι ζόρικα, όλα είναι συγκοινούντα δοχεία. Κάντιθ (με Ελτσε), Βαλένθια (με Μπέτις), Θέλτα (με Μπάρτσα), Αλμερία (με Εσπανιόλ), παίζουν με αδιάφορες και Βαγιαδολίδ-Χετάφε μεταξύ τους στο απόλυτο εξάποντο. Στην Ισπανία μετράνε τα μεταξύ τους. Τι μπορώ να κρατήσω pre game; Αρχικα κρατάω άσο στο 3+ την Μαγιόρκα, γιατί στο “κάστρο” της δεν έχει χαριστεί σε κανέναν (από τον Οκτώβρη μόλις μιά ήττα), ενώ η Βαγιεκάνο το ανάποδο, εκτός έδρας χάνεται (κέρδισε αρχές Γενάρη και έκτοτε έχει 0-2-6)! Και μετα, κρατάω το ξερό Χ στο Μπέτις-Βαλένθια. Εχουμε το αντίο του Χοακίν, έχει παίξει και στη Βαλένθια για χρόνια, αγκαλιασμένοι ας φύγουν. Ολα τα άλλα τα βλέπω στο live.

Οι προτάσεις

Μονό αποδεκτό:

Ρόμα- Σπέτσια 2

Σύστημα με ζητούμενα (2-3):

ΟΣΕΡ – ΛΑΝΣ 1

ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.